Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Ο Δημήτρης Καζάκης στον Άγιο Νικόλαο
kazakis01Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη και η συζήτηση που επακολούθησε το Σάββατο (15/10) στο κινηματοθέατρο REX, στον Άγιο Νικόλαο. Ο κύριος Καζάκης, προσκεκλημένος της λέσχης μοτοσυκλετιστών και άλλων φορέων, μίλησε για όλα, για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, πως φτάσαμε ως εδώ και τι προοπτικές υπάρχουν εξόδου από τη κρίση.
Ακολούθησε μεγάλη συζήτηση, με εξάρσεις κάποιες στιγμές. Συντόνισε ο Μιχάλης Χουρδάκης, Νήσπιτας.

Ακούστε την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.