Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η μπάλα ενώνει….


Στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου στο Ολυμπιακού στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αναρτήθηκε πανό απεργών από την ΕΡΤ που εξέφραζαν την αντίθεσή τους με τα αντιλαϊκά μέτρα!
Ε.ΠΑ.Μ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πριν 4 ημέρες , την Τετάρτη μόλις, στο παιχνίδι για το Champions league Ολυμπιακού – Ντόρτμουντ η νίκη της ελληνικής ομάδας ξεσήκωσε τον κόσμο με συνθήματα όπως
“Ετσι γα….νε αυτοί που σας χρωστάνε”
“Βάλτε όλο το δάνειο στον ..λο”
που σχεδόν αυθόρμητα ακολούθησε το γήπεδο Καραισκάκη.
Την Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας , στον αγώνα του ΠΑΟΚ για το Europa league υπήρξε και κει ο αυθόρμητος “θαυμασμός” του κόσμου
Σήμερα οι φίλοι του Παναθηναικού ανταποκρίθηκαν σε αυτό το …γηπεδικό πινγκ-πόνγκ με γραπτό λόγο
“Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”. 
Ο διαιτητής Μήτσιος (Ηπείρου) προειδοποίησε αρχικά τους ανθρώπους των «πράσινων» και στη συνέχεια προχώρησε στην διακοπή του αγώνα στο 37′ για 7 λεπτά απειλώντας με διακοπή του αγώνα αν δεν αποσυρόταν το πανό.
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ η αστυνομία έστησε μπλόκα για να βρει το πανό με πολιτικό μήνυμα που είχαν κρεμάσεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Η αστυνομία αποφάσισε να το βρει και να το κατασχέσει, γι’ αυτό έστησε μπλόκα έξω από το ΟΑΚΑ και σταματούσε αυτοκίνητα για να το βρει.
Αυτό το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση των «πράσινων» οπαδών και επικράτησε ένταση στους δρόμους γύρω από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.
Οταν το πανό βρέθηκε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και υπήρξαν έντονες συγκρούσεις με τους αστυνομικούς και μάλιστα από πλευράς του κόσμου υποστηρίζεται ότι οι αστυνομικοί χτυπούσαν αδιακρίτως και ορισμένοι επικεφαλείς των αστυνομικών δυνάμεων επικροτούσαν αυτές τις ενέργειες.Οι αντιδράσεις οδήγησαν σε 2 συλλήψεις !!!
Οπως προκύπτει ως τώρα, η εντολή για την εύρεση και «κατάσχεση» του πανό ήρθε από ανώτερα κλιμάκια.
Υπενθύμιση οτί τυπικά ακόμα βρισκόμαστε στην μεταπολίτευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.