Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοφανής ραγιάδικη δήλωση του πρωθυπουργού…
«Γειασουτικανειςκαλαευχαριστώ»
Μετά τη συνάντηση του με τον Σαρκοζί στο Παρίσι, ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε προς τους δημοσιογράφους:
«Είχαμε με τον πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, μια πολύ καλή συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις στην ευρωζώνη. 
Εγώ τόνισα -και τονίζω- ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τις δεσμεύσεις της και, βεβαίως, θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις -όπως και κάνει- με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος.
Διότι ακριβώς θέλουμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τη χώρα μας, να αλλάξουμε την Ελλάδα, ώστε να είναι μια χώρα ανταγωνιστική, κοινωνικά δίκαιη, αναπτυξιακή.
Μια χώρα, που φεύγει από την κρίση και διασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια για το λαό της.
Είμαστε, λοιπόν, απόλυτα αποφασισμένοι.
Επίσης, είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να υπάρχει διαφάνεια σε όλα.
Μάλιστα, κάλεσα τον πρόεδρο Σαρκοζί να στείλει εμπειρογνώμονες για να δουν τι κάνει η Ελλάδα, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για ό,τι κάνουμε, για όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που γίνονται. Για να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια για το τι κάνει η Ελλάδα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, όπως και το γαλλικό λαό, για όλη αυτή τη στήριξη που διαχρονικά, αλλά και σήμερα, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, δίνουν στη χώρα μας.Μια στήριξη που αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός και η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα που περνάμε μια δύσκολη περίοδο.
Και η στήριξη αυτή είναι για να φτιάξουμε μια καλύτερη και διαφορετική Ελλάδα».

Χωρίς σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.