Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

KΡΑΤΟΣ-ΚΑΙΑΔΑΣ! Ηθικοί αυτουργοί των θανάτων που θα προκληθούν από τη βίαιη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια των ανήμπορων συμπολιτών μας...








Βυθίζουν συνειδητά τη χώρα στο σκοτάδι. 
Μετατρέπουν τον κρατικό μηχανισμό σε Καιάδα για τους ανήμπορους συμπολίτες μας.
Εγκαταλείπουν βαριά αρρώστους  με χρόνιες παθήσεις στη τύχη τους.
Εγκαταλείπουν ηλικιωμένους στο έλεος αδίστακτων ληστών και συμμοριών αλλοδαπών.
Η αξιοποίηση της ΔΕΗ των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών ως φοροεισπρακτικού μηχανισμού, δεν έχει καμία διαφορά από την προστασία που προσφέρουν οι συμμορίες του υποκόσμου στους επιχειρηματίες της διασκέδασης.
Για κάθε νεκρό συμπολίτη μας ο οποίος θα χάσει τη ζωή του εξαιτίας της βίαιης διακοπής του  ρεύματος, φυσικοί αυτουργοί θα είναι ο Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του.
Οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου θα είναι υπεύθυνοι για τους θανάτους  που θα προκληθούν από τη βίαιη διακοπή ρεύματος.
Για χιλιάδες συμπολίτες μας το ρεύμα είναι συνυφασμένο με την ίδια τους τη ζωή.
Με ποιο δικαίωμα λοιπόν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν να τους τραβήξουν τη πρίζα;
Ποιος τους ανέθεσε το έργο της βίαιης ευθανασίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.