Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ: Όπου φυσά το "πατριωτικό" συμφέρον...
 
"Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι ολυμπιονίκης (2004), παγκόσμιος πρωταθλητής (2010) και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2004, 2011) του τζούντο. Το πρoηγούμενο όνομα του νεότερου χρυσού Ολυμπιονίκη στην ιστορία του τζούντο είναι Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί. Το 2004 υιοθετήθηκε απο τον ομοσπονδιακό προπονητή του τζούντο, Νίκο Ηλιάδη." [ el.wikipedia.org ]
Ένα εξαιρετικά εύστοχο τραγούδι για τους διάφορους
(τηλε)πραματευτάδες "ελληνικότητας" και "πατριωτισμού"...

Διαβάστε επίσης:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.