Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) αποτελεί μία συμμαχία ανθρώπων που θέλει να συμβάλει στην ενότητα του λαού μας πέρα και πάνω από κομματικές, ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές. Σκοπός μας είναι ο εθνικός και κοινωνικός αγώνας για να ελευθερωθούμε σαν λαός και σαν χώρα από το ασφυκτικό καθεστώς της νέας κατοχής που ζούμε για πάνω από έναν χρόνο.
Τα κεντρικά μας αιτήματα είναι:
  •  Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
  •  Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
  • Η έξοδος από το ευρώ και η υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
  • Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με στόχο τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
  •  Η ανάδειξη του κράτους σε βασικό μοχλό της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης,
  •  Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θα στηρίζεται στις ανάγκες και στο εισόδημα των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
  • Η κατοχύρωση της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Για όλα τα παραπάνω
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ  σε εκδήλωση – συζήτηση με ομιλητή
τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ
 Στον κιν/φο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (έναντι Λευκού Πύργου)
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7:00 μμ
ΘΕΜΑ:  Τι είναι και τι θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.

1 σχόλιο:

  1. Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
    27 Ιουνίου 2011
    E-006139/2011
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 117 του Κανονισμού
    Andreas Mölzer (NI)

    Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
    Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.

    1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;

    2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;

    3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;

    4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;

    Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.