Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

«Ταυτοποίηση» των ... δραστών.Του Νίκου Μπογιόπουλου - "Ριζοσπάστης"

«Ταυτοποίηση» των ... δραστών.
Αυτό που διαπράττουν στην Παιδεία είναι ένα έγκλημα.

Το μέγεθος του εγκλήματος το «μαρτυρεί» ένα επιπλέον γεγονός που δεν είναι άλλο από την «ταυτοποίηση» των δραστών.

Δείτε την «ποιότητα» όσων απαρτίζουν την «Ιερά Συμμαχία» που έχει συσταθεί εναντίον της μόρφωσης των παιδιών του λαού.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο:

Αυτή η «Ιερά Συμμαχία» του πνευματικού σκοταδισμού, της εκπαιδευτικής φτώχειας, του ταξικού οδοστρωτήρα, του «αγοραίας» λογικής του αναλφαβητισμού, που «υπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς», απαρτίζεται σε πολιτικό επίπεδο από το ΠΑΣΟΚ, από τη ΝΔ, από τον ΛΑ.Ο.Σ., από το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.

Ολοι αυτοί ψήφισαν από κοινού το νόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

*

Δηλαδή:

Ολοι αυτοί που ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού, «συναινετικά», προωθούν την εκτρωματική πολιτική σε σχολειά, ΤΕΙ και Πανεπιστήμια, είναι οι ίδιοι που είτε ευθέως, είτε διά του «άλλου μείγματος», ψηφίζουν, εφαρμόζουν, επιβάλλουν και «συναινούν» σε μνημόνια, επικαιροποιημένα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, εφαρμοστικούς κλπ.

*

Είναι, με άλλα λόγια, οι ίδιοι που όσο ακριβώς «αγαπούν», «νοιάζονται» και «σκέφτονται» τον εργάτη που του κόβουν το μισθό, το συνταξιούχο που του κόβουν τη σύνταξη, τον άνεργο που τον βαφτίζουν εργασιακά... «έφεδρο» (!), το βιοπαλαιστή που τον πνίγουν με τον ΦΠΑ, άλλο τόσο «αγαπούν», «σκέφτονται» και «νοιάζονται» για το δικαίωμα που έχουν στη μόρφωση τα παιδιά του εργάτη, τα παιδιά του συνταξιούχου, τα παιδιά του άνεργου, τα παιδιά του βιοπαλαιστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.