Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011



''Θα αγωνιστώ να υπάρχει τουλαχιστον ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογενεια''...!!!!

- Κοινωνική χρεοκοπία η οικογένεια με έναν μισθό
- ''Θα κάνουμε τα πάντα να μείνουμε στο ευρώ'' σημαίνει παραδοχή για απολύσεις στο Δημόσιο και νέα μέτρα
- ''Ανακοινώνω έναρξη ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης
- ''Ζητώ από τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώνουν τους φόρους τους''


Πολλές οι προσδοκίες που διαψεύστηκαν παταγωδώς.Μπροστά στους παραγωγικούς φορείς της χώρας που περίμεναν συγκεκριμένα και χειροπιαστά μέτρα, ο Πρωθυπουργός επιδόθηκε σε μία συνθηματολογία.

Όμως το αίμα μας πάγωσε όταν ακούσαμε την ΑΛΓΕΙΝΉ ΑΠΟΣΤΡΟΦΉ-ΥΠΟΣΧΕΣΗ
''Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια''.

Πόσο μεγαλεπήβολος στόχος, πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμα ο πήχυς;

Και με τη φράση θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ ο Πρωθυπουργός ουσιαστικά απαντά και στα τελεσίγραφα από το εξωτερικό αλλά και προετοιμάζει το έδαφος στο εσωτερικό για αυτά που έρχονται, δηλαδή απολύσεις στο Δημόσιο τομέα και όποια μέτρα μας ζητήσει ακόμα η τρόικα.
REDFLY PLANET

1 σχόλιο:

  1. έτσι κι αλλιώς η χρεοκοπία είναι δεδομένη. Ακόμα κι αν μας δώσουν την 6η δόση, δε θα πάρουμε την επόμενη. Τα ζάρια παίχτηκαν. Τώρα αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας προβληματίζει είναι με ποιούς όρους θα γίνει η πτώχευση της χώρας. Ποιές αποφάσεις έχουν ληφθεί και τί συμφωνίες έχουν γίνει κάτω από το τραπέζι, εν αγνοία μας πάντα.
    Υποθέτω πως η παρούσα εγκληματική οργάνωση που αρέσκεται να αυτοαποκαλείται "δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση" θα αποσυρθεί μετά επαίνων για να μοιράσει τα λάφυρα, και στη θέση τους θα έρθουν και επίσημα πια εισαγώμενοι ευρωπαίοι επόπτες για να κανονίζουν τα τοπικά θέματα του προτεκτοράτου. Η Ελλάδα θα χωριστεί σε τομείς δικαιοδοσίας, για παράδειγμα: πετρέλαια-αμερικανικών συμφερόντων, φυσικό αέριο-γερμανικών συμφερόντων κ.τ.λ..
    Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάζαμε από τον κύριο Καζάκη μία ανάλυση για την επόμενη μέρα. Να ξέρουμε δηλ. τί μας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.