Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση


      

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης καλεί όλους τους μαζικούς φορείς της Ηλιούπολης να οργανώσουν τη μαζική επιστροφή των ενταλμάτων πληρωμής και διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι προβλέπεται στην τροπολογία αν οι μικροϊδιοκτήτες δεν πληρώσουν το λογαριασμό στη ΔΕΗ;
1. Σε πρώτη φάση θα τους κόβουν το ρεύμα μέχρι να πληρωθεί ο λογαριασμός.
2. Αν δεν πληρωθεί ο λογαριασμός, η ΔΕΗ θα παραπέμπει την περίπτωση στο υπουργείο Οικονομικών που θα αναλάβει τη διαδικασία είσπραξης του χαρατσιού, διαδικασία που προβλέπει κατάσχεση του ακινήτου.

Καλούμε όλα τα μέλη του Ε.Πα.Μ Νοτίου Τομέα να παρευρεθούν στην σύσκεψη ώστε να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Δίνουμε ραντεβού έξω από το Δημαρχείο Ηλιούπολης στις 7:00 μμ ώστε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί .

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.