Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επείγον Σήμα ΓΕΣ: οι μονάδες σε Επιφυλακή εξαιτίας της άγριας αντεργατικής επίθεσης!



Με επείγον σήμα του ΓΕΣ θέτει όλες τις μονάδες σε Επιφυλακήφοβούμενο κοινωνικές εντάσεις εξαιτίας των βίαιων αντικοινωνικών μέτρων. Παρά τις επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη ότι ουδεμία σκέψη υπάρχει στην κυβέρνηση για χρήση του στρατού εναντίον των κοινωνικών κινημάτων, τα έργα του ίδιου και του Αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, δεν τον επαληθεύουν.

Το Σαββάτο 17/09, στη ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, ο Λοχαγός Σ., που εκτελούσε καθήκοντα Επόπτη ενημέρωσε τη φρουρά για την ύπαρξη του εν λόγω απόρρητου σήματος και απαίτησε από τους Σκοπούς να επαγρυπνούν, γιατί η διαταγή προέβλεπε να τεθούν όλες οι μονάδες σε Επιφυλακή και να λάβουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Το απόρρητο σήμα του ΓΕΣ επιβεβαιώνει τα εξής: όντως οι Ένοπλες Δυνάμεις εντάσσονται σε σχεδιασμούς Καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.

Στην ενημέρωση του ο Λοχαγός πληροφόρησε τους φαντάρους σκοπούς ότι η ύπαρξη του απόρρητου σήματος έγκειται στην εξαγγελία μέτρων που πλήττουν τον εργαζόμενο λαό, αναφέρθηκε στις σχεδιαζόμενες απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, στην επιβολή βαριάς φορολογίας που είναι πιθανόν να προκαλέσουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις για τις οποίες ο Στρατός πρέπει να είναι προετοιμασμένος!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έμπαιναν σε κατάσταση επιφυλακής ενώ παιζόταν το σήριαλ της εσπευσμένης επιστροφής του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και των διαπραγματεύσεων του Ευ.Βενιζέλου με την Τρόικα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η επιβολή των μέτρων ήταν προαποφασισμένη, καθώς η ενημέρωση των φαντάρων για το σήμα του ΓΕΣ που έθετε τον Στρατό σε επιφυλακή προηγήθηκε ημερολογιακά της εξαγγελίας των βάρβαρων μέτρων. Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι ο στρατός είναι οργανικά δεμένος με την επιχείρηση επιβολής εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα από την μαύρη συμμαχία που απαρτίζουν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη-Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΜΜΕ και το σύνολο του αστικού κόσμου του οποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούν.    

Επίσης, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η βουβή κοινωνική οργή που δεν έχει μεταφραστεί στην αντίστοιχη και απαιτούμενη κοινωνική αντίσταση και ανυπακοή απέναντι στην επιβαλλόμενη Χρεωκοπία του κόσμου της εργασίας, αποτελεί παράγοντα που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα καθεστωτικά επιτελεία.

Ποιος ξεχνά την καταπληκτική ατάκα που είπε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Π. Δημητρουλόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα: «Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης που επενδύει πολιτικά σε ένα επιθετικό πολιτικό προφίλ εντός και εκτός συνόρων, που παρουσιάζεται ως αιχμή του κυβερνητικού σχεδίου αναμόχλευσης του εθνικισμού και της πολεμοκαπηλείας έναντι της Τουρκίας με αφορμή την ένταση μεταξύ των κρατών Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου-Τουρκάις για την εκμετάλλευση των ΑΟΖ και των ενεργειακών κοιτασμάτων, που επίσης εκφράζει τη βρωμερή και συνάμα επιθετική ελληνική αστική πολιτική που καταλήγει στην στρατηγική συμμαχία  με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ, κάνει αρνητικό πολιτικό ταμείο.

Ενώ απολαμβάνει την υπερπροβολή των ΜΜΕ και διατυμπανίζει την αναγκαιότητα εθνικής ενότητας και λήψης μέτρων εξαιτίας των εθνικών κινδύνων, εισπράττει παντού την κοινωνική οργή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα "Εν μέσω της ταραχώδους κατάστασης που επικρατεί στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης εθεάθη να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφετέρια στο Κιάτο, στην εκλογική του περιφέρεια, όπου όμως τον περίμεναν αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις από ομάδα 60 περίπου πολιτών για τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι το περιστατικό αυτό, όσο η απάντηση που έδωσε ο υπουργός στους εξοργισμένους πολίτες, σύμφωνα με παρευρισκομένους: «Εσείς κάθεστε στον ίσκιο και η χώρα κινδυνεύει» (...)".

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ όπου επίσης «Έντονα αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, από τους εργαζόμενους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδο του νοσοκομείου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Μνημονίου, με αποτέλεσμα ο υπουργός και η συνοδεία του να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να μπουν πεζή στο χώρο του νοσοκομείου».

Αν επομένως ο εθνικισμός και η προβολή των «εθνικών κινδύνων» δε μπορούν να επιφέρουν στην κυβέρνηση την «εθνική ενότητα», δηλαδή την υποταγή του κόσμου της εργασίας στις αντικοινωνικές κυβερνητικές επιλογές, τότε τι μένει στο καθεστωτικό οπλοστάσιο για να κάμψει την λαϊκή αντίθεση;

Η Απειλή!

Όπως αυτή η επίδειξη ακραίου κρατικού αυταρχισμού και ολοκληρωτισμού που εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης στην συνέντευξη του στα ΝΕΑ, λέγοντας: «θα ζήσουμε πιο φτωχά για να δημιουργήσουμε, συλλογικά, τις συνθήκες ανασυγκρότησης και ότι αν δεν προχωρήσουμε αμέσως σε θυσίες, ανοίγει ο δρόμος για εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις»!

Αν η απειλή δεν πιάσει και ο λαός μας εξεγερθεί, το αστικό σύστημα εξουσίας είναι έτοιμο. Τι απαντά;

Εμφύλιος Πόλεμος!

Αυτή την απάντηση δίνει ο κανακάρης των ΜΜΕ, οι μπουμπούκοι των καναλαρχών-εκδοτών-εργολάβων-εφοπλιστών,  το ακροδεξιό ΛΑΟΣ που αναλαμβάνει ξανά το ρόλο του λαγού στην κούρσα της αντιλαϊκής λαίλαπας.

Σε επερώτηση του ο Γ. Καρατζαφέρης επισημαίνει και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει, θυμίζοντας το «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»:

 «Η κατάσταση της οικονομίας είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά "χαράτσια" οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία, μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας. Όταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη "επαναστατική γυμναστική".

Ερωτάσθε: 1.Εχετε υπ' όψιν σας τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες; 2. Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής σας που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη;».

Ο προσεκτικός αναγνώστης εύκολα διαπιστώνει κοινή φιλοσοφία και παρόμοιες διατυπώσεις στις δηλώσεις Μπεγλίτη, τις τοποθετήσεις του ΛΑΟΣ και τα απόρρητα σήματα του ΓΕΣ!

Βεβαίως, παραμένει το βασικό ερώτημα: Με ποιους στρατιωτικούς θα τα κάνουν όλα αυτά; Με αυτούς που ως εν ενεργεία ή ως απόστρατους εξοντώνουν; Με τους ΕΠ.ΟΠ., όταν 18.000 εξ αυτών θα δουν απολυόμενοι στην πύλη των στρατοπέδων το Μπεγλίτη να τους κουνά το μαντίλι του αποχαιρετισμού; Με τους συναδέλφους φαντάρους που τους αυξάνει τη θητεία για να δουλεύουν τσάμπα και να είναι οι αναλώσιμοι του αστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τα πετρέλαια του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Κοπελούζου και των άλλων εκατομμυριούχων;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartakos.blogspopt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.