Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

O πόλεμος συνεχίζεται με τη συγκρότηση ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Αντίστασης.


Γραφει ο Γιαννουλόπουλος Ανδρέας*

Οι αιμοδίαιτοι Νεοταξίτες και η κυβέρνηση των δοσίλογων, όταν ολοκλήρωσαν την ψήφιση  του μνημονίου ( Ι ) και την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση το Μάη του 2010 πανηγύριζαν και γιόρταζαν για το μεγάλο κατόρθωμά τους. Επειδή όμως έξω από τη βουλή ο λαός καταδίκαζε την παράνομη αυτή ψηφοφορία και διαδήλωνε μαχητικά, προκειμένου να μην ενοχλούνται οι εορτάζοντες, οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι φρόντισαν να διαλύσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες των διαδηλωτών καίγοντας ζωντανούς τέσσερις νέους ανθρώπους στην τράπεζα Marfin της οδού Σταδίου. Έστειλαν, δηλαδή, ένα σαφέστατο μήνυμα ότι η νέα τάξη πραγμάτων έχει αποφασίσει να επιβάλει τα σχέδιά της και την κυριαρχία της και όποιος αντιστέκεται θα έχει την ίδια τύχη.

Σήμερα, οι ίδιοι κουκουλοφόροι, το παρακράτος της νέας τάξης εξαπέλυσε πάλι μια πρωτοφανή σε αγριότητα και βαρβαρότητα ανελέητη επίθεση εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών που τόλμησαν ξανά να αντιταχθούν. Σκόρπισαν τον τρόμο και τον πανικό σε μανάδες με μικρά παιδιά, αλλά και σε ανήμπορους ηλικιωμένους που είχαν προβλήματα υγείας και τα οποία επιδεινώθηκαν σοβαρά από τους τόνους των ασφυξιογόνων αερίων που εκσφενδονίστηκαν. Το φονικό μείγμα των ασφυξιογόνων αεριών και του τοξικού νέφους του κέντρου δημιουργούσε σε πολλούς το αίσθημα επικείμενου θανάτου, ενώ οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης συνέθεταν ένα σκηνικό ολέθρου και κόλασης. Από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε νέα θύματα από αναπνευστική ανεπάρκεια και καρδιακές παύσεις ή από ομαδικό κατρακύλισμα και ποδοπάτημα στις σκάλες του μετρό.
Η σοσιαλ-ληστρική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε πάλι το σκληρό φασιστικό της πρόσωπο και τους  απώτερους πραγματικούς σκοπούς της. Επιτέθηκαν με μανία ακόμα και σε γιατρούς που περιέθαλπαν τους τραυματίες και χορηγούσαν οξυγόνο και φάρμακα στους δυσπνοούντες και δεν τήρησαν ούτε τον άγραφο νόμο της ανακωχής που ισχύει πάντοτε και στους πιο άγριους πολέμους. Δε σεβάστηκαν γέροντες ασθενείς και μικρά παιδιά που έκλαιγαν από το φόβο στις αγκαλιές των μανάδων. Τα τάγματα ασφαλείας και προστασίας της σοσιαλ-ληστρικής κυβέρνησης και των τοκογλύφων χτυπούσαν ασταμάτητα και αδιάκριτα και χωρίς κανένα δισταγμό, καταλύοντας κάθε έννοια ανθρωπιάς και δικαίου, τραυματίζοντας ποικιλοτρόπως πάνω από 500 άτομα χωρίς να νοιάζονται ή να ενοχλούνται που οι εικόνες αυτές της ντροπής έκαναν το γύρο του κόσμου και σοκάρισαν την ανθρωπότητα.
Μόνο και μόνο η κυβέρνηση Παπανδρέου και των τοκογλύφων θέλησε να δώσει ξανά το σκληρό μήνυμα, όπως και πέρυσι στηMarfin, ότι δεν αστειεύεται, δεν ορρωδεί προ ουδενός και θα υλοποιήσει με κάθε τρόπο και μέσο τα άνομα και προδοτικά σχέδιά της, έστω και αν αυτό απαιτεί και άλλους νεκρούς διαδηλωτές. Στόχος της είναι να καμφθεί η αντίσταση του λαού, να τρομοκρατηθούν οι γονείς, τα παιδιά και οι γέροντες ώστε να μην ξανατολμήσουν να κατέβουν να διαδηλώσουν στη βουλή. Έτσι, θα μπορούν απρόσκοπτα τα ανδρείκελα του κοινοβουλίου να συνεχίζουν να ψηφίζουν τα νέα παράνομα μνημόνια τους, κατ’ εντολή της Τρόικας και των τοκογλύφων.
Η θεσμοθέτημενη κατοχή και η ειρηνική κατάκτηση της  αποικίας  είναι σε εξέλιξη και οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου σε ρόλο νέων κοτζαμπάσηδων συναγωνίζονται σε δοσιλογισμό για να γίνουν αρεστοί στην Τρόικα και συνεργάζονται αρμονικά με τους τοκογλύφους – δανειστές, ενώ η μείζων και η ελάσσων αντιπολίτευση κρατά το ρυθμό και το χρόνο. Αναπόφευκτα η Ελλάδα, η πατρίδα μας, με τέτοια πολιτική και στάση παραδίδεται σιγά σιγά στην κυριαρχία και στα καπρίτσια των δανειστών της άνευ όρων και αμετάκλητα και ο λαός που βιώνει την πολύπλευρη και πρωτόγνωρη αυτή επίθεση με απόγνωση, γίνεται ποιητής για να περιγράψει την τραγική εικόνα λέγοντας:«τον ήλιο μας τον έκρυψαν και το τραγούδι εχάθη, τον πλούτο μας τον έκλεψαν χωρίς καμία μάχη». Καταδικάζεται δηλαδή όχι μόνο σε οικονομική και πολιτιστική εξαθλίωση αλλά σε απώλεια της παραδοσιακής του υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, καθώς δημιούργησαν και δημιουργούν ένα θολό οικονομικό-πολιτικό τοπίο προκειμένου να εκβιάζουν και να λένε: Μνημόνιο ή χρεοκοπία, μιμούμενοι τους κοτζαμπάσηδες που κατέπνιγαν κάθε φορά τους επαναστατημένους Έλληνες λέγοντας: Δεχτείτε  το ζυγό, δεχτείτε τον Τούρκο, διότι αν επαναστατήσετε  θα είναι χειρότερα. Θα σφάξουν εσάς και τα παιδιά σας και θα γεμίσουν τα μπουντρούμια.
Με όλα αυτά είναι φυσικό να αποδυναμώνονται οι αντιστάσεις του λαού, να αποθαρρύνεται και να υποκύπτει, διότι απειλείται ευθέως η βιολογική του υπόσταση, η εθνική του ταυτότητα  και ύπαρξη. Και όμως η επόμενη μέρα  βρίσκει ένα λαό όρθιο και αδούλωτο, να οργανώνεται, να αγωνίζεται με πρωτοφανή ενότητα και συνοχή, με υψηλό φρόνημα και πείσμα, με μεθοδικότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Επουλώνει γρήγορα τις πληγές του και ενώνεται. Ενώνεται όσο ποτέ άλλοτε σε έναν κοινό και ιερό αγώνα με συγκεκριμένους στόχους. Με ολοκληρωμένο σχέδιο και προπαντός με πρόγραμμα για την επόμενη μέρα αγωνίζεται για την ανατροπή των κατακτητών, έτοιμος για όλες τις μάχες που θα χρειαστούν. Έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η τωρινή σύνθετη κρίση , σε καμία περίπτωση δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης, αλλά κυοφορήθηκε μέσα στα εγκληματικά μυαλά και τα αδηφάγα στομάχια των ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων των τελευταίων δεκαετιών, όπως γνωρίζει όλους τους ενόχους και τους μηχανισμούς της λεηλασίας και προδοσίας.
Έχοντας συνειδητοποιήσει όλο αυτό το ζοφερό σκηνικό και τοπίο και για την πρόληψη μιας ολοκληρωτικής καταστροφής και διάλυσης του έθνους οφείλουν όλες οι υγιείς δυνάμεις του λαού μας, που αποτελούν και τη συντριπτική του πλειοψηφία, να αναλάβουν πάραυτα τις ευθύνες τους. Δηλαδή να πάρουν στα χέρια τους τις πρωτοβουλίες εκείνες που το άρθρο 120 του συντάγματος τους παρέχει, προκειμένου να ακυρώσουν στην πράξη όλα τα μνημόνια και τις παράνομες δανειακές συμβάσεις, που η κυβέρνηση ψήφισε. Να αποδώσουν τις πολιτικές, τις ηθικές αλλά κυρίως τις ποινικές ευθύνες που τους βαρύνουν, επειδή δεν τήρησαν τα υπεσχημένα, δε σεβάστηκαν το κοινωνικό συμβόλαιο και ως ανίκανοι και διεφθαρμένοι κυβερνήτες δεν προστάτευσαν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού αλλά τα υπονόμευσαν και τα υποθήκευσαν σε ντόπια, σκοτεινά και αλλότρια κέντρα.    
Πρέπει ο ίδιος ο λαός  άμεσα να τους υποχρεώσει και να τους σύρει να καταβάλουν το βαρύ αλλά ακριβοδίκαιο τίμημα της ανικανότητας και της προδοσίας τους και να δημεύσει ευθύς αμέσως τον πλούτο που ασύστολα και ανερυθρίαστα λεηλάτησαν και κατασπατάλησαν σε αγαστή συνεργασία και σύμπνοια με τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, και τραπεζίτες. Ο λαός από σήμερα ξεκινά μια νέα πορεία νίκης, οπλισμένος και οχυρωμένος  σε ένα ενιαίο, παλλαϊκό μέτωπο για να μπορέσει:

1)     Να ανακτήσει τη συνταγματική νομιμότητα (Νέο Σύνταγμα, Νέοι Θεσμοί).
2)     Να αποκαταστήσει τη νομισματική και δημοσιονομική πολιτική που έχει πλήρως κλονιστεί, διότι όπως είναι γνωστό χωρίς αυτούς τους βραχίονες, χωρίς αυτά τα εργαλεία οποιαδήποτε συζήτηση περί εθνικής κυριαρχίας είναι μάταιη και ανώφελη και η χώρα κυβερνάται ουσιαστικά από τους ίδιους τους τοκογλύφους. Έχοντας λοιπόν τον έλεγχο του νομίσματος και της πίστωσης, ελέγχει την πορεία της οικονομίας και της ανάπτυξης και  βάζει σε τάξη τα δημοσιονομικά.
3)     Να διαγράψει το απεχθές χρέος μετά από άνοιγμα των δανειακών συμβάσεων και του φακέλου του δημόσιου χρέους.
Ένα από τα αδιάσειστα και καίρια επιχειρήματα των οικονομολόγων για την άρνηση πληρωμής του χρέους από πλευράς της χώρας μας είναι ότι το περιώνυμο χρέος μας είναι παράνομο και καταχρηστικό, αφού ήδη έχουμε αποπληρώσει το κεφάλαιο των δανείων και δυόμισι φορές επιπλέον !!! Είναι προϊόν τοκογλυφίας, διαφθοράς και απάτης. Για αυτό το λόγο δικαιούμαστε, αν δεν υποχρεούμαστε πρακτικώς και από τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ να αρνηθούμε το χρέος.  Εξάλλου η άρνηση του χρέους είναι μία συνήθης πρακτική διεθνώς. Πάνω από 30 χώρες έχουν προβεί σε ολική άρνηση του χρέους, χωρίς καμία ιδιαίτερη συνέπεια. Η Ελλάδα προέβη σε άρνηση του χρέους το 1936 επί Μεταξά και το εξάλειψε. Το δεδικασμένο και η νομολογία χρησιμοποιήθηκαν από τον Ισημερινό για τη δική του άρνηση επιτυχώς.
Επομένως αν τώρα δεν προβούμε στη διαγραφή του χρέους ο λαός θα καταστραφεί, η χώρα θα ξεπουληθεί και όσοι μείνουν στην Ελλάδα θα δουλεύουν   ως δουλοπάροικοι και κολίγοι  για να πληρώνουν τα παράνομα επιτόκια των δανειστών, που θα πλουτίζουν από τον ιδρώτα και τη δυστυχία μας.
Τέλος επιβάλλεται η παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων για τα παλαιά και τωρινά ανομήματά τους, διότι μόνο έτσι όπως λέει και ο Αριστοτέλης θα μπορέσει η κοινωνία μας να επιβιώσει και να προχωρήσει. Έτσι θα αποκατασταθεί η βάναυσα τρωθείσα ηθική τάξη, θα παραδειγματιστούν οι νέοι για να αποκτήσουν πρότυπα, θα ανακτήσει η χώρα μας διεθνώς την απολεσθείσα αξιοπρέπεια της, θα επικρατήσει κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη στην ελληνική κοινωνία και θα αποκτήσει όραμα η νέα γενιά.   




*Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος μελος της οργανωτικης επιτροπης του Ε.ΠΑ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.