Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΚΛΑΣΕ – “Καθαροί Λαϊκοί Ανώτεροι Σοφοί Έλληνες”Ελλάς 2015
Η εθνοσωτήριος κυβέρνησις του ΛΑΟΣ ανέλαβε την τύχη της χώρας το 2011 καταργώντας με δημοψήφισμα το Σύνταγμα, την Βουλή και τις εκλογές.
Με δημοψήφισμα στο οποίο είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι γνήσιοι πιστοποιημένοι Έλληνες πολίτες – μέλη του ΚΛΑΣΕ “Καθαροί Λαϊκοί Ανώτεροι Σοφοί Έλληνες” αποφασίστηκε η εκκαθάριση της χώρας από κάθε κατώτερη μη Ελληνική βαρβαρική πρόσμιξη προκειμένου να εξασφαλιστεί ο “ζωτικός χώρος” της Ελληνικής Ανώτερης Φυλής.

Το σχέδιο ονομάστηκε ΤΕΦΡΑ “Τέλεια Ελληνική Φωτισμένη Ράτσα Ανώτερων” και περιλάμβανε δύο στάδια.
Το πρώτο στάδιο (Εναλλακτική Λύση 1) ήταν η εξόντωση όλων των μεταναστών και τον υπόπτων για μη καθαρότητα, καθώς και όλων των ανθελληνικών μιασμάτων που είχαν επιμολυνθεί με αντεθνικές και Αντιχριστιανικές θεωρίες.
Μετά την εφαρμογή της Εναλλακτικής λύσης 1, ο πληθυσμός στη χώρα ανήλθε στους 3.000.000 πιθανούς καθαρούς Έλληνες.
Το δεύτερο στάδιο ονομάστηκε σχέδιο “Δημοσθένης” προς τιμήν του πνευματικού καθοδηγητή του έθνους, Διδάκτορα Ελληνολογίας του Πανεπιστημίου του Σείριου, Δ. Λιακόπουλου, που ανακάλυψε την μέθοδο απόλυτης ανίχνευσης Ελληνικής Καταγωγής “Ιχωρ”, που βασίστηκε στην ιστορική ανάλυση της καταγωγής και σε ταυτόχρονο γονιδιακό έλεγχο.
Μετά από πολλά πετυχημένα πειράματα σε κατώτερα θηλαστικά όπως Πακιστανούς, Αλβανούς και Νιγηριανούς, ο υπέρ Ελληνικός Η/Υ Siemens BURGA “Blue Ultra Race Gene Authentication” είναι πλέον έτοιμος για να ξεκινήσει η αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία διακρίβωσης και πιστοποίησης καθαρότητας.
Όσοι δεν περνούν το τεστ εκτελούνται άμεσα από τον Η/Υ με ηλεκτρική εκκένωση και τα υπολείμματα τους χρησιμοποιούνται για λίπασμα στον ΥπερΕθνικό Κήπο, το πάρκο δημόσιων εκτελέσεων, προπηλακισμών αντιφρονούντων και λοιπών θεαμάτων, πίσω από το κτήριο της “Χρυσής Εποχής” που στεγάζει τη διοίκηση της χώρας υπό την απόλυτη αρχηγία του Γεωργίου Μελανοσάπφειρου και των μελών του Συμβουλίου Φυλετικής Ανωτερότητας Χαρισματικών Τέλειων Ελλήνων, του “ΣΦΑΧΤΕ”.
Το συμβούλιο έχει την τιμή να δοκιμαστεί πρώτο και ο αρχηγός μπαίνει στον ειδικό κλίβανο του BURGA.
Είναι μια κοσμοϊστορική στιγμή για το έθνος την θρησκεία και την πατρίδα μας !
Beeeep
“Είστε ο Γεώργιος Μελανοσάπφειρος, Αριθμός μητρώου Ανώτερων Ελλήνων 1.
Καταγεγραμμένοι Καθαροί Ανώτεροι Έλληνες σήμερα : 3.000.000.
Καλωσορίσατε στην υπηρεσία ταυτοποίησης Ελληνικότητας, τα δείγματα του DNA σας έχουν ήδη ανασυρθεί από την βάση πληροφοριών CHRISOCHOIDES CIA 2010 και γίνεται ιστορική διασταύρωση των στοιχείων της καταγωγής σας τα τελευταία 10.000 χρόνια.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας θα ψυχαγωγηθείτε με βυζαντινές ψαλμωδίες από τον πατέρα Άνθιμο, παρακαλώ περιμένετε ….”
Beeeep
“Η διαδικασία διακρίβωσης περατώθηκε.
Διαγνώστηκε απόπειρα παραπλάνησης του συστήματος.
Το πραγματικό σας όνομα είναι Γεώργιος Καρατζαφέρης.
Είναι όνομα τουρκοαλβανικής καταγωγής.
Λυπούμαστε το αποτέλεσμα του τεστ είναι αρνητικό.
Η αίτηση πιστοποίησης σας απορρίφθηκε.
Ξεκινά η διαδικασία άμεσης εξόντωσης κατωτέρων θηλαστικών.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής μέχρι να φορτίσουν οι συστοιχίες ηλεκτρικών εκκενώσεων θα ψυχαγωγηθήκατε με πατριωτικά εμβατήρια από την Εθνική αηδώ Έφη Σαρρή.”
- “Μα είμαι ο αρχηγός, σταμάτα αμέσως σε διατάζω !!!!”
Beeeep
“Λυπούμαστε η διαδικασία δεν προβλέπει εξαιρέσεις.
Εκκαθάριση κατώτερου θηλαστικού σε 5 4 3″
- “Βοήθεια, βοήθεια οχι μηηηηηηηηη”
“2 1 – Εκκαθάρισις”
ΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΖΠΠΠΠΠΠΠ !!!!!!
Beeeep
“Καθαροί Ανώτεροι Έλληνες σήμερα : 2.999.999
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.”
Beeeep
“Παρακαλώ να περάσει ο επόμενος κύριος.”
Beeeep
“Είστε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αριθμός μητρώου Ανώτερων Ελλήνων 2 …..”
………………………………….
“Εκκαθάριση κατώτερου θηλαστικού σε 5 4 3 2 1 – Εκκαθάρισις”
ΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΖΠΠΠΠΠΠΠ !!!!!!
“Καθαροί Ανώτεροι Έλληνες 2.999.998
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.”
Beeeep
“Παρακαλώ να περάσει ο επόμενος κύριος.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.