Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προσπάθειες για αποπληρωμή χρεών (Μια πολύ παλιά ιστορία ... ή μήπως παραμύθι;)




Δυο αιώνες η ίδια ιστορία... 

Η Ελλάδα δανείζεται,η Ελλάδα οφείλει,η Ελλάδα προσπαθεί να αποπληρώσει τα χρέη της προς διάφορες τρόικες.Οι μεγάλες δυνάμεις ως δανείστριες και η ψωροκώσταινα ζήτουλας.


Η αποπληρωμή βέβαια, ποτέ δεν έγινε (ούτε θα γίνει) για δύο λόγους:
 

1. Φροντίζουν γι'αυτό οι απεχθείς όροι των προηγούμενων δανείων που καταληστεύουν το κράτος με υψηλούς τόκους και οι (κατά καιρούς) Έλληνες αξιωματούχοι που υπογράφουν (γιατί άραγε;) νέα τοκογλυφικά δάνεια ...

2.Φροντίζουν γι'αυτό οι δανειστές της Ελλάδας που αν και ξέρουν ότι τα προηγούμενα δάνεια δε θα αποπληρωθούν, μας ξαναδανείζουν (γιατί άραγε;)
 

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ),ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ _ ΤΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ _ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ύβρεις από τις δανείστριες δυνάμεις,προτάσεις για απόσβεση του χρέους ,τόκοι που τρέχουν κλπ κλπ κλπ)

  
 Η οφειλέτις Ελλάς προς τας τρείς δυνάμεις

LINK για κατέβασμα του 16σέλιδου βιβλίου > ΕΔΩ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.