Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Επίθεση Δημήτρη Δέδε στον Πέτρο Τατούλη για τα χημικά στο Σουσάκι [βίντεο]Επίθεση Δημήτρη Δέδε στον Πέτρο Τατούλη για τα χημικά στο Σουσάκι [βίντεο]
Δείτε βίντεο με τον αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρη Δέδε, να μιλά στο βήμα της συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, χθες στα Ίσθμια και να επιτίθεται εναντίον του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, για την γνωστή υπόθεση με τα χημικά στο Σουσάκι.
Τον χαρακτήρισε αναίσχυντο και προσέθεσε: «Αν έχεις κότσια, προχωράμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.