Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πεπραγμένα 4ης συνάντησης


              

ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)
ΝΟΤΙΟΥ  ΤΟΜΕΑ
(Αλίμου, Αργυρούπολης, Αγ. Δημητρίου, Γλυφάδας,  Ελληνικού, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Μοσχάτου)

·        Επιλογή ενημερωτικού φυλλαδίου προς εκτύπωση και διανομή από τις υπάρχουσες προτάσεις.
Επιλέχτηκε φυλλάδιο που διαβάστηκε στη συνάντηση και επίκειται η εκτύπωσή του. Για κατασκευή μακέτας  η γραμματεία θα απευθυνθεί στον Κύριο Βασίλη Καραγιάννη. Απαραιτήτως στο φυλλάδιο να μπει το σήμα του ΕΠΑΜ, καθώς και η διεύθυνση Facebook του ΕΠΑΜ.
Προτάθηκε επίσης η ταυτόχρονη διανομή και mini-CD μαζί με το φυλλάδιο. Αναμένεται η εκτίμηση του κόστους για την προμήθεια και εγγραφή αυτών. (Πχ 1000 τεμ.)

·        Εξέλιξη πρωτοβουλίας από την ομάδα του DVD, συζήτηση επί της δομής.
Συζητήθηκαν προτάσεις για προσθήκες ή αλλαγές στη θεματολογία οι οποίες σημειώθηκαν από την ομάδα του DVD.
·        Δράσεις που μπορούμε να κάνουμε  για τους ανέργους.
Αναμένονται προτάσεις από όλους για δράσεις σε σχέση με τους ανέργους στο δεκαπενθήμερο που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη συνάντηση. Οι προτάσεις να είναι έγγραφες και να προωθηθούν στη γραμματεία και στο συντονιστή της επόμενης συνάντησης.
·        Εθελοντική νομική ομάδα, ικανή να αναλάβει υποθέσεις συμπολιτών μας που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.
Ο Κος Χρήστος Χρήστου είναι νομικός ο ίδιος και προσεφέρθει να απαντά σε νομικά ερωτήματα  που θα του απευθύνει η γραμματεία σε χρόνο που θα αποφασίζεται μεταξύ τους. Τα ερωτήματα μπορεί να περιλαμβάνουν και υποθέσεις ανθρώπων υπερχρεωμένων ή ανθρώπων που βρίσκονται σε αδυναμία να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους.

Στο περιθώριο της συνάντησης, επίσης συζητήθηκαν:

Η Δημιουργία ιστοσελίδας του πυρήνα νοτίων προαστίων ( που μπορεί να περιλαμβάνει και Forum )  σε χώρο (Server) που παραχωρεί η Κα Ιουστίνη Ζουμή,  ανεξάρτητα από την τελική κατασκευή και λειτουργία της κεντρικής σελίδας του ΕΠΑΜ. Την προσπάθεια ανέλαβε να ξεκινήσει ο Θωμάς Σωπηλίδης, σε συνεργασία και με άλλους.

         Συντονιστής(τρια) της επόμενης συνάντησης ορίστηκε η Κα Κάλλια Εμμανουήλ.

         Αναμένεται επίσης και αλλαγή του χώρου των συναντήσεων σε θεατράκι της  
         Αργυρούπολης. Για το σκοπό αυτό τις αντίστοιχες επαφές θα κάνει ο Κος
         Βασίλης Καραγιάννης σε συνεννόηση και με την συντονίστρια της επόμενης
         συνάντησης.
       
         Αποφασίστηκε επίσης η  ευρύτερη χρήση της υπηρεσίας απευθείας συζητήσεων
         μέσω ίντερνετ. Έχει δημιουργηθεί διαδικτυακό «δωμάτιο» για αυτό το σκοπό.
           Συνίσταται στους φίλους του τοπικού πυρήνα του ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα να είναι παρόντες καθημερινά και να ανταλάσσουν απόψεις, αλλά αν δεν μπορούν, να είναι στις δύο τουλάχιστον τακτικές συναντήσεις μας μέσω της υπηρεσίας  κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μετά τις  20:00.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.