Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η ...ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !...

ΠΗΓΗ 



Είχαμε αναφερθεί σε παλιότερη ανάρτηση μας στην υπόθεση του "εργατικού ατυχήματος" ενός μετανάστη εργάτη στο υπουργείο Εργασίας (εδώ και ένα σχετικό ρεπορτάζ της "Αυγής").

Αναδημοσιεύουμε εδώ και ένα πολύ εύστοχο κείμενο από το listonplace.blogspot.com:
---

Καλά, αυτό το θέμα με την μετανάστευση έχει παραγίνει κι έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Κι αυτοί οι παλιομετανάστες, ξεσάλωσαν πια και μετέρχονται κάθε τρόπο και συμπεριφορά, για να μας προκαλούν, εμάς τους φιλήσυχους και καθόλου …ρατσιστές ΄Ελληνες.

Από το logoplokies΄Ακου να δεις που έφτασε η κουτοπονηριά και η σατανικότητα αυτού του …αχρείου μετανάστη από την Αίγυπτο, προκειμένου να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εργασίας. Πήγε κι έπεσε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, την προπερασμένη Κυριακή 19/12, στις 4 το απόγευμα και …σκοτώθηκε !

Πρόκειται για προκλητική ενέργεια, καθ΄ όλα προμελετημένη, μιας κι όπως αποδείχθηκε, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ο μετανάστης αυτός πήγε να δουλέψει στον καθαρισμό των τζαμιών του κτιρίου, δηλωμένος από το αφεντικό του, (κάποιον ευυπόληπτο έλληνα …νταβατζή), ως υπεργολάβος, τάχα, ενώ πληρώνονταν με το «όσο θέλω» και ανέβηκε στον τρίτο όροφο για να καθαρίσει τα τζάμια, χωρίς τα μέτρα Ασφαλείας και Υγείας, που προβλέπονται από τη νομοθεσία !
Κι όλ΄ αυτά που ; Μα στο κατ΄ εξοχήν αρμόδιο και υπεύθυνο υπουργείο για την Απασχόληση !!!
΄Ηταν δε, τόσο, καλά σχεδιασμένο το όλο εγχείρημα, που σκοτώθηκε ακαριαία, έτσι ώστε να μη μπορέσουν οι διωκτικές αρχές να τον συλλάβουν και οι δικαστικές να τον δικάσουν !

Μιλάμε και για πολύ ζόρικη κατάσταση που δημιουργήθηκε, καθώς ο εν λόγω μετανάστης με τον …προβοκατόρικη ενέργειά του, εξέθεσε ανεπανόρθωτα υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους, τους χάλασε την χριστουγεννιάτικη ηρεμία τους και τους οδήγησε –πάνω στην ταραχή τους – να κάνουν και το λαθάκι τους, αφού για 9 μερούλες, κρατούσαν το συμβάν κρυφό !
Παρ΄ όλ΄ αυτά, όλες οι υπηρεσίες λειτούργησαν, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, άψογα, έλεγξαν τον ευυπόληπτο νταβατζή μεταναστών εργατών και βρήκαν σωρεία παραβιάσεων και παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας και τον κάλεσαν σε …απολογία !
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνο που οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν επισταμένως, είναι το ενδεχόμενο και το ευυπόληπτο αφεντικό, (νταβατζής), του νεκρού μετανάστη να ήταν στο κόλπο για την υπονόμευση της κυβέρνησης και της φιλεργατικής πολιτικής της στον τομέα της Απασχόλησης !

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής το ζήτημα δεν έχει επεκταθεί παραπέρα και δεν έχουν υπάρξει άλλου είδους δυσάρεστες και …τραγικές συνέπειες, όπως π.χ., έρευνα και έλεγχος των υπηρεσιακών παραγόντων που προσέλαβαν την νταβατζήδικη εταιρεία, απαγγελία κατηγοριών για συνέργια σε έγκλημα, διαθεσιμότητα κάποιων μανδαρίνων και – κυρίως – παραίτηση κάποιου πολιτικού υπεύθυνου !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.