Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Για γέλια...




* Δεν τολμούν τα φερέφωνα των καναλιών να πουν το γιατί γιαουρτώθηκε ο Ακατονόμαστος. Έλεγαν διάφορες σαχλαμάρες, χωρίς να πουν ότι τον έκραξαν για αυτά που είπε υπέρ του μνημονίου. Ο κόσμος όμως ξέρει, βλέπει και γελά. Και ο Πανούσης.
* Άλλη γελοιότητα. Απειλεί ο Μπενίτο, δήθεν, τους ξένους, ότι θα κάνει υποχρεωτικό το κούρεμα. Λοιπόν Βαγγελιώ. Η συμφωνία, το Β’ Μνημόνιο έγινε για να πάρουν τα ευρώ οι ξένοι τοκογλύφοι και οι Τράπεζες. Αν ήθελες υποχρεωτικό κούρεμα δεν έκανες την δεύτερη και χειρότερη προδοσία. Οι μόνοι χαμένοι θα είναι τα ασφαλιστικά ταμεία και ο λαός.
Έχει όμως άλλο σκοπό που τα λέει αυτά. Θέλει να βοηθήσει το Σαμαρά, να δικαιολογήσει παράταση στην κατοχική κυβέρνηση παπάδων και δήμιων. Το σκεπτικό τους είναι: Λόγω επιπλοκών, δεν τελείωσε το «έργο» της κυβέρνησης, παρατείνεται, και επομένως εκλογές γιοκ. Λαέ προσοχή. Μην περιμένεις εκλογές. Ανέτρεψε τους τώρα.
* Εκλογές και στο μπατσοκ Θα ζητήσω από όσους ψηφίζουν (καμιά δεκαριά μείνανε), να μου πληρώσουν το χαράτσι. Αφού εξακολουθούν κάποιοι να θέλουν μπατσοκ, θα πληρώσουν αυτοί όσα κλάπηκαν. Που είπαμε ότι έχετε κάλπες να έρθω να σας τα ψάλλω;  Αν τελικά στήσετε. Σε κάποιο νομό λένε, σας έφυγαν όλα σχεδόν τα μέλη. Από 5.000 έμειναν 50! Και τι επιλογές που έχετε! Χαράτσι ΔΕΗ ή Σάμινα με ΜΑΤ; ΜΠΑΤΣΟΚ: Δύο σε ένα. Κλέψε και φεύγα.
* Του είπαν είναι αντισυνταγματικό να κόβεις το ρεύμα. Παράλογο. Ανήθικο. Όμως ο χαζός στη θέση του χαζού, επιμένει. «Θα πληρώσετε». Λάθος Μπενίτο. Εσείς θα πληρώσετε, γιατί εσείς χρωστάτε τα κλεψιμαίικα στο λαό. Ειλικρινά δε ξέρω ποιός είναι χειρότερος. Ο Βαγγέλης ή ο Θόδωρος. Θα το δούμε από τις ποινές που θα ρίξουν στο δικαστήριο. Ποιος θα φάει τα περισσότερα χρόνια στην ψειρού. Ασχημάντρες  μου! Από μια πτέρυγα στον καθένα θα σας έχουμε, για να χωράτε.
* Μπαμπινιώτη. Σε είχα για πιο έξυπνο. Ξέρω ότι η καρέκλα είναι γλυκιά, αλλά μη νομίζεις ότι θα γλυτώσεις τα φάσκελα, επειδή ήρθες μετά στο Παιδείας. Η πολιτική είναι ίδια. Επειδή έγινες υπουργός παραπαιδείας δε σημαίνει ότι θα χορτάσουν τα παιδιά που υποσιτίζονται, με αέρα.  
* Στο Υπανάπτυξης η Άννα. Θα κάνει στην ανάπτυξη ότι στην παιδεία. Αλλά ξέρει να διαλέγει. Πρώτα την κάνει με ελαφρά, αφού άφησε συντρίμμια και τώρα πάει εκεί που είναι οι μεγάλες γνωριμίες.
* Ο δε «αδιάβαστος» στο ΠΡΟΠΟ. Δεν είχε διαβάσει την προηγούμενη φορά και τον έβαλαν να κάνει επανάληψη. Μόνο που άλλαξε η ύλη. Και ο λαός. Δεν τρώμε πια κουτόχορτο.
* Και τώρα τι θα γεννούμε χωρίς βαρβάρους;  Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. Τα έλεγε ο Καβάφης και να στα κανάλια δημοσιογράφοι, να λένε ότι φταίνε όλοι Γερμανοί Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, κλπ. Πάτε να μας τρελάνετε ε; Επίτηδες τα λέτε. Φταίει η Μέρκελ για την πολιτική της σίγουρα, αλλά ποιος υπακούει της διαταγές της; Ποιος την κάλεσε εδώ; Ποιος ξεπουλά τη χώρα σ αυτή;  Για τα φερέφωνα, φταίνε όλοι εκτός από τους πολιτικούς, τα κανάλια και τον καπιταλισμό. Μην ανησυχείτε όμως. Μαζί θα το φάτε το ξύλο, πριν σας καταδικάσουμε στο Γουδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.