Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε την εθνική μας ανεξαρτησία. Κανείς δεν σας εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο!


ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Δεν έχετε  δικαίωμα να πουλήσετε την εθνική μας ανεξαρτησία κανείς δεν σας εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υπογράψετε οτιδήποτε δεσμεύει τα αγέννητα παιδιά μας.
Σε κανενός το πρόγραμμα δεν  αναφέρεται ούτε ένα μέτρο από αυτά που από κοινού παίρνετε τώρα, για να εξυπηρετήσετε τα σχεδία της νέας τάξης πραγμάτων.

Η κυβέρνηση σας είναι παντελώς παράνομη, δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση, δεν πρόεκυψε μετά από εκλογές, δεν προβλέπετε από το σύνταγμα

Ο,τι αυτή η παράνομη κυβέρνηση αποφασίζει είναι καθ ολοκληρία άκυρο .
Αυτή την στιγμή δεν εκπροσωπείτε και οι  τρεις μαζί την πλειοψηφία του λαού, εκπροσωπείτε μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των μαφιόζων τοκογλύφων  της νέας τάξης πραγμάτων και είσαστε όλοι μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης.
 Η κατηγορίες που θα σας απαγγελθούν  μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας θα είναι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όμοιες με τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους ναζί μετά την ήτα τους στον β παγκόσμιο πόλεμο. 
Μην έχετε την υπεροπτική σιγουριά της εξουσίας, η εξουσία που κατέχετε αυτή την στιγμή είναι συγκυριακή τεχνητή δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση.
Πλανάστε εάν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να έχει διάρκεια και ότι ένα έγκλημα τέτοιου μεγέθους μπορεί να μείνει ατιμώρητο,  έχετε πέσει στην ιδία πλάνη που είχε πέσει και ο Χίτλερ, όλοι όμως γνωρίζετε το τέλος του το ίδιο τέλος θα έχετε και εσείς. 
Δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά όπου και να πάτε θα σας βρούμε, θα σας φέρουμε πίσω και θα σας δικάσουμε, αφού πρώτα  κατασχεθεί όλη η περιουσία σας γιατί αποτελεί προϊόν εγκλήματος
.Προς τους ξένους δανειστές – τοκογλύφους.  Μην μας δανείζετε άλλο δεν θέλουμε δάνεια, ποντάρετε σε κουτσό άλογο και θα χάσετε τα λεφτά σας , μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!! 
http://lalipouli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.