Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο κόσμος τα βλέπει



Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, βγήκαν και θα ξαναβγούν στους δρόμους.Ο λαός οργισμένος από τα νέα χαράτσια αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της απάτης.

Τα κόλπα των «αρχηγών» των ομάδων που στηρίζουν την Τρόικα δεν ξεγέλασαν την Αριστερά. Κανείς δεν περίμενε ότι οι υπηρέτες του μνημονίου θα τολμούσαν να διαφωνήσουν με τους ξένους και ντόπιους αφέντες.

Είναι ολοφάνερο, ότι οι ανάξιοι πολιτικοί βρίσκονται στο άντρο της Βουλής εξαιτίας της υποστήριξης των «δυνατών». Έχουν χάσει κάθε μέτρο, κάθε αξιοπρέπεια. Από ένστικτο αυτοσυντήρησης, σε όσους λειτουργεί ακόμα, ορισμένοι απ' αυτούς, προσπαθούν να φύγουν έστω και τώρα.

Όταν κερδίζεις κάτι, γελοίοι προπαγανδιστές που δεν πείθετε πια κανένα, σημαίνει ότι η τωρινή σου κατάσταση είναι καλύτερη από αυτή του παρελθόντος. Μετά τα νέα μέτρα του Προκρούστη, οι εργαζόμενοι χάνουν μισθούς, συντάξεις, όλα τα δικαιώματα στην εργασία. Είναι τρις χειρότερα από πριν. Με αυτή την προπαγάνδα, ο κόσμος οργίζεται περισσότερο.

«Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα απαγορεύονταν». Πολύ σωστό αποδείχθηκε ως τώρα αυτό το σύνθημα. Καθώς φαίνεται όμως, τις εκλογές τις απαγόρευσαν. Επομένως ξέρουν τις προθέσεις του κόσμου. Και ούτε νοθεία δεν τους σώνει.

Εκλογές όμως μην περιμένετε. Σκεφτείτε όσοι κάνατε το λάθος να τους ψηφίσετε στο παρελθόν. Είναι ποτέ να δυνατόν να φύγουν, ενώ ξέρουν ότι κανένας από αυτούς δε θα φάει ξανά, δεν θα κλέψει άλλο; Θα φύγουν, θα προσπαθήσουν τουλάχιστο, με ελικόπτεροή από υπόνομο, μετά τη λαϊκή εξέγερση.

Ο κόσμος τα βλέπει. Βλέπει την υποκρισία, το δούλεμα. Βλέπει τα αποτελέσματα της πολιτικής. Τα νιώθει στο πετσί του. Και δεν πιστεύει στα μάτια του.

Το καζάνι βράζει εδώ και καιρό. Η οργή κάθε μέρα μεγαλώνει. Η ανατροπή των φαύλων έρχεται.

mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.