Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ: Η χρεοκοπία του λαού είναι ανεξέλεγκτη (Βίντεο) - "Πριν": Απίστευτοι πολιτικοί απατεώνες οι ηγέτες Ν.Δ-ΠΑΣΟΚΗ ολομέτωπη βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης απέναντι στον εργαζόμενο λαό και τα λαϊκά στρώματα δεν έχει τέλος και σωστά τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του ότι η χρεοκοπία του λαού είναι ανεξέλεγκτη. Στο βίντεο που παραθέτουμε, από την τηλεόραση του «902» παρακολουθούμε το αναλυτικό ρεπορτάζ που αναφέρετε στον νέο σφαγιασμό μισθών και συντάξεων καθώς και στην κατεδάφιση κάθε κοινωνικού κράτους έχει απομείνει. Επίσης στο ίδιο βίντεο βλέπουμε την γ.γ. Αλέκα Παπαρήγα στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ3 και στην εκπομπή «Λαβύρυνθος» να αναφέρεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και να διατυπώνει τις θέσεις του κόμματος της.
Με την ευκαιρία δημοσιεύουμε και ένα σχετικό σχόλιο απ' την εφημερίδα "Πριν"

«Τρώνε» και τις συντάξεις!

 Απίστευτοι πολιτικοί απατεώνες αποδεικνύονται για πολλοστή φορά οι ηγέτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Εντυπωσιάζει το κόλπο που έστησαν από κοινού για να περάσουν τη μείωοη των κύριων συντάξεων με τις ελάχιστες δυνατές αντιδράσεις. Υποκρίθηκαν ότι εστιάζουν την προσοχή τους στις επικουρικές συντάξεις και ότι τσακώνονται επί ώρες και ώρες οι αρχηγοί τους γι' αυτές στη σύσκεψη με τον τραπεζίτη Παπαδήμο που παριστάνει τον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια άφησαν μια «τρύπα» 325 εκατομμυρίων ευρώ επίτηδες. Κατόπιν υποτίθεται ότι η τρόικα δεν θα τους έδινε το δάνειο των 130 δισ. ευρώ λόγω των 325 εκ. που αντιστοιχούν στο ...ένα τετρακοσιοστό (0,25%) του ποσού του δανείου! Οπότε υπό το βάρος του «εκβιασμού της τρόικας», τι να κάνουν οι δυστυχείς πολιτικοί αρχηγοί, αποφάσισαν με «βαρειά καρδιά» να περικόψουν κατά 12% όλες τις κύριες συντάξεις όλων των ταμείων που υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ!

Έξοχα στημένη η κομπίνα. Μέσα στην αναμπουμπούλα μάλιστα, χτύπησαν Σαμαράς και Παπανδρέου και τις επικουρικές συντάξεις, οι οποίες είναι εν γένει ασήμαντες καθώς ανέρχονται σε 212 ευρώ κατά μέσον ορο: Μείωση 10% από 200 μέχρι 250 ευρώ, μείωση 15% από 251 μέχρι 300, μείωση 20% από τα 300 ευρώ και πάνω. Παράλληλα, τον Ιούνιο θα οδηγήσουν ξανά στην γκιλοτίνα τις συ-ντάξεις που θα έχουν ήδη κόψει, προκειμένου να τις ακρωτηριάσουν ακόμη περισσότερο και ακόμη πιο βάρβαρα.

Στο Μνημόνιο που υπέγραψαν ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου υπάρχει ρητή εντολή να ξαναδούν ολόκληρο το ασφαλιστικό σύστημα μέσα στο καλοκαίρι με στόχο τη λήψη νέων μέτρων! «Οι γέροι στον Καιάδα!» είναι το νέο σύνθημα του καπιταλισμού της σύγχρονης εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.