Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Μέτρα σφαγιασμού των λαϊκών στρωμάτων από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (Βίντεο)Το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του σφαγιασμού κάθε εργασιακού δικαιώματος που έχει απομείνει, οδηγώντας στην εξαθλίωση τεράστιες μάζες του πληθυσμού για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας κλίκας πλουτοκρατών. Αύριο το μεσημέρι, στις 12, ο Γ. Παπανδρέου συναντάται με τον δοτό πρωθυπουργό Λουκά Παπανδρέου με κύριο αντικείμενο την παράταση της κυβερνητικής θητείας για να προλάβει να ολοκληρωθεί η καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων που έχει αναλάβει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση «μιας χρήσης» που δεν έχει πρόβλημα να επωμιστεί το λεγόμενο «πολιτικό κόστος». Αυτή είναι μια εξέλιξη στην οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο –παρά τις επί μέρους τους διαφοροποιήσεις συμφωνούν και η Ν.Δ και ο ΛΑΟΣ.

Τι περιμένει τα λαϊκά στρώματα του ελληνικού λαού το επόμενο διάστημα το βλέπουμε στο ρεπορτάζ που παραθέτουμε σε βίντεο, από την τηλεόραση του «902».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.