Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ρεύματος στο Πέραμα από καθηγητές!



ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ρεύματος στο Πέραμα από καθηγητές!
Δύο οικογένειες στο Πέραμα δεν έχουν εισόδημα λόγω της ανεργίας και άρα δεν έχουν και να πληρώσουν και το ρεύμα. Από το καλοκαίρι ζουν με δανεικό ρεύμα και κεριά!
Οι δύο οικογένειες έχουν μαθήτριες σε σχολεία του Περάματος. Οι καθηγητές του σχολείου απευθύνονται και σε άλλους καθηγητές και τελικά, με βάση απόφαση της ΕΛΜΕ Πειραιά για έμπρακτη αγωνιστική αλληλεγγύη στις οικογένειες των μαθητών μας, γίνονται κινητοποιήσεις στην ΔΕΗ στα Καμίνια και την επόμενη μέρα η ΕΛΜΕ, μαζί με τις συνελεύσεις και τις επιτροπές γειτονιάς, επανασυνδέει το ρεύμα.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, φαγητό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.