Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση Ε.ΠΑ.Μ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤo E.ΠΑ.Μ. Δυτικής Αθήνας σας καλεί στην εκδήλωση "Στα βήματα της Αργεντινής" την Πεμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ( Εθνάρχου Μακαρίου και Κηφισού 1, γεφυρα Κολοκυνθούς) .

Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ "Το Πείραμα της Αργεντινής" και θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με την παρουσία του δημιουργού του ντοκυμαντέρ Γιώργου Αυγερόπουλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.