Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Όποιος αντιστέκεται, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – Η ΧΟΥΝΤΑ Παπαδήμου ανέλαβε έργο…Όποιος αντιστέκεται, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – Η ΧΟΥΝΤΑ Παπαδήμου ανέλαβε έργο…
Σήμερα πήραμε όλοι μας μία πρόγευση της δημοκρατίας Παπαδήμου (με συγχωρείτε, της τρομοκρατίας των τραπεζών), βλέποντας την σύλληψη Ελλήνων πολιτών επειδή αντιστάθηκαν στον κυβερνητικό εντελλόμενο παραλογισμό
Το μήνυμα, πλέον, είναι απολύτως σαφές. Με συνοπτικές διαδικασίες οι πραιτωριανοί του καθεστώτος (βλ. Ελ. Αστυνομία) θα συλλαμβάνει οποιονδήποτε υπερασπίζεται τα ανθρώπινα, τα εργασιακά και ό,ποια άλλα δικαιώματα έχει αποφασίσει (ή πρόκειται να αποφασίσει) η κυβέρνηση των δανειστών εις βάρος της χώρας και των πολιτών.

Η Δημοκρατία, το έχουμε γράψει πολλές φορές, έχει πάψει να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.Οι Έλληνες έχουν στοχοποιηθεί από τις «αγορές» (βλ. τράπεζες και διάφορουςκαλοπληρωμένους υπαλλήλους τους εντός και εκτός της χώρας). Κανένα δικαίωμα σε κανέναν Έλληνα δεν υπάρχει πια. Ούτε το δικαίωμα της αυτοπροστασίας και το δικαίωμα στην ζωή απέναντι στα μίσθαρνα υπαλληλικά όργανα που υποτίθεται ότι κυβερνούν.
Όποιος αντιστέκεται θα συλλαμβάνεται…! Έτσι απλά.
Άραγε, αναρωτιέμαι, αν το ένα δέκατο από τα μέτρα που επιβάλλουν σήμερα οι παγκοσμιοποιητές (βλ. άθλιους τραπεζίτες, διεθνείς οικονομικούς τρομοκράτες και Ευρωπαίους φασίστες) το επέβαλαν σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, τι θα γινόταν; Είναι δεδομένο πως μέσα σε δύο ή τρία εικοσιτετράωρα οι πολίτες αυτής της χώρας θα είχαν αποκαθηλώσει και θα είχαν τιμωρήσει με συνοπτικές συνταγματικές διαδικασίες εκείνους που θα αποτολμούσαν να τους στερήσουν όλα όσα ο νόμος και τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύουν.
Εδώ όμως, είναι Ελλάδα… δεν είναι παίξε – γέλασε…
Εδώ, ο κάθε άχρηστος, μπορεί να αποφασίζει καταπατώντας οποιοδήποτε δίκαιο εναντιώνεται στα προσωπικά του συμφέροντα.
Οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν καταντήσει (ναι, περί κατάντιας πρόκειται) ένας άβουλος λαός, που άγεται κα φέρεται από ένα τσούρμο ανίκανων και δοτών πολιτικών. Καταστρέφεται ένας λαός για να διασωθούν οι λίγοι, οι «εκλεκτοί», οι οικογένειες και ο μηχανισμός εκείνος που έχει καταχραστεί το Σύνταγμα, έχει κατακλέψει τη χώρα και έχει αποφασίσει την άτυπη μεταβολή του σημερινού (ή χθεσινού άραγε…;) πολιτεύματος.
Βουβοί, άτολμοι και σε θέση θεατή, οι πολίτες που δεν τιμούν ούτε τους προγόνους τους, αλλά ούτε και τους απογόνους τους, παρακολουθούν την συστηματική εξολόθρευσή τους, την σχεδιασμένη παραδειγματική καταστροφή της πατρίδας τους.
Οι Έλληνες σήμερα, αποκτούν με την αξία τους τον τίτλο του μ@λ@κ@!!!
Και όμως, αν αποφασίσουν να βγούνε στους δρόμους, αν αποφασίσουν να εκπαραθυρώσουν τους Παπαδήμιους, τους στυγνούς βασανιστές και εξολοθρευτές τους, αν μαζευτούν ένα, δύο ή τρία εκατομμύρια στην πλατεία Συντάγματος, όλα θα τελειώσουν στην στιγμή.
Αλλά… προτιμούν οι σημερινοί Έλληνες να σωπαίνουν, προτιμούν να ζούνε και να πορεύονται με τα μικροσυμφέροντά τους, προτιμούν κάθε μέρα να χάνουν ολοένα και περισσότερα, ευελπιστώντας πως στο τέλος θα απομείνει κάτι…
Μάταια. Τίποτε δεν πρόκειται να απομείνει. Θα πάρουν όλα όσα μπορούν και θα καταστρέψουν όλα όσα θα απομείνουν, οι σημερινοί «άρχοντες». Και για όσο διάστημα δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, τόσο περισσότερο θα βυθιζόμαστε στον ρόλο του μ@λ@κ@…
Ίσως, στον κόσμο της Νέας Τάξης, να μην είναι τίτλος ντροπής, αλλά τίτλος τιμής να είσαι πρώην Έλληνας, δηλαδή… μ@λ@κ@ς!
ΠΗΓΗ: kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.