Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κλείνουν το μισό ΙΚΑ,απολύονται γιατροί και υπάλληλοι;



ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΥ) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΙΚΑ
Η κυβέρνηση κλείνει πάνω από το μισό ΙΚΑ!
Με έγγραφο βόμβα που αποκαλύπτει το Ράδιο9 ο διοικητής του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καλεί τις αρμόδιες διευθύνσεις, να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των αρχείων των υποκαταστημάτων και των εποπτευομένων εταιριών του Ιδρύματος, για να αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει στους ιδιοκτήτες τους, σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του Ιδρύματος πάνω από 50%, παραδέχτηκε, μέσα από το σταθμό μας ο πρόεδρος του ΕΟΠΥ, Γεράσιμος Βουδούρης.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή >> στο ράδιο 9
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, που είπε στο σταθμό μας ότι βάσει του πολυνομοσχεδίου που είναι τώρα στη Βουλή, αν αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει το ΙΚΑ στους ιδιοκτήτες τους θα απολυθούν 3.800 γιατροί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.