Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ – Δημήτρης Καζάκης: «Ιδιωτική περιουσία τέλος, στόχος το σώμα μας»

Δείτε μια ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη. Περιγράφει το εφιαλτικό σενάριο που μας επιφυλάσσουν τα νεοφιλελεύθερα αρπαχτικά...
ΒΙΝΤΕΟ – Δημήτρης Καζάκης: «Ιδιωτική περιουσία τέλος, στόχος το σώμα μας»
Ιδιωτική περιουσία τέρμα! Επόμενος στόχος το σώμα μας
Μιλώντας για τα cds (παράγωγα) και τις morgan stanley, jp morgan, city group, υποστήριξε οτι σε περίπτωση που πτωχεύσει η Ελλάδα οι παραπάνω τράπεζες θα κληθούν να πληρώσουν πάνω απο 150 δισ. ευρώ σε cds. Το Αμερικανικό κράτος τουλάχιστον επίσημα, προς το παρόν δεν θέλει να πτωχεύσει η Ελλάδα. Όμως έστω και ένας οίκος να αξιολογήσει την Ελλάδα σε SD τότε τα cds πρέπει να πληρωθούν. [anti-ntp.blogspot.com]
Δείτε την συνέντευξη ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.