Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Αν ήμουν μέλος …


 Του Περικλή Π. βασιλόπουλου- Επίκουρου καθηγητή χειρουργικής

Αν ήμουν μέλος του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα καλούσα τους βουλευτές αυτών των κομμάτων, καθώς και τους ανεξάρτητους και όποιον, ή όποια απ’ τα υπόλοιπα κόμματα διατηρεί αυτό που λέμε τσίπα, να φύγουν απ’ αυτή τη βουλή, καταγγέλλοντας την ως εκφραστή των συμφερόντων μιας μόνον τάξης και ως κύρια υπεύθυνη για τον εκχυδαϊσμό και την κατρακύλα του δημόσιου βίου.

Μετά όλοι μαζί, θα ξεχυνόμαστε στις πλατείες, στις συνελεύσεις, στις συγκεντρώσεις, στις απεργίες και όπου αλλού μαζεύονται άνθρωποι που προβληματίζονται, που διεκδικούν μια άλλη ζωή.
Ολοι μαζί θα διαμορφώναμε τα πράγματα για μια συνολική ανάταση, χωρίς εμμονές και δογματικές αφηγήσεις.

Θα καλούσαμε όλους όσοι συνέβαλλαν με τις πρράξεις τους στην απαξίωση του συνολικού καλού να λογοδοτήσουν.

Θα αποκαθιστούσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και θα ανοίγαμε νέες προοπτικές για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

Είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.