Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Οι στημένες προβοκάτσιες των Aμερικανών για το άσυλο




Απο το Wikileaks μαθαίνουμε οτι οι ΗΠΑ ενδιαφερόταν για το άσυλο και είχε βάλει στόχο τη κατάργησή του. Έτσι στα τέλη του 2009 ο αµερικανός πρεσβευτής συνοψίζοντας τη θεώρησή του για το άσυλο στη χώρα µας σε εµπιστευτικό τηλεγράφηµα σχολίαζε:

"Το µόνο µέρος στην Ελλάδα όπου η ελευθερία της σκέψης είναι σοβαρά περιορισµένη είναι οι ίδιες οι πανεπιστηµιουπόλεις»"

Τα τηλεγραφήματα του Wikileaks σχετικά με τις ανησυχίες των αμερικανών για το άσυλο μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή word, 
εδώ 
Στα 
ΝΕΑ επίσης διαβάζουμε οτι
"Λίγο καιρό πριν από την αποστολή τού εν λόγω εµπιστευτικού τηλεγραφήµατος, σειρά βίαιων επιθέσεων σε πανεπιστηµιακούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είχε πυροδοτήσει τις συζητήσεις για την κατάργηση του ασύλου.

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι αμερικανοί 
δεν περιορίστηκαν σε τηλεγραφήματα και ανησυχίες αλλά προχώρησαν πιο πέρα, έβαλαν δηλ. σε εφαρμογή το σχέδιο τους για τη κατάργηση του.
Με ποιο τρόπο;
Με τον τρόπο που αυτή γνωρίζουν καλύτερα: με προβοκάτσιες.

Έστησαν έτσι, έναν ολόκληρο μηχανισμό προβοκάτσιας με δήθεν ταραξίες που έμπαιναν στο χώρο του ασύλου και ξυλοφόρτωναν καθηγητές.

Κατόπιν, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ) στοχοποιούσαν τους αναρχικούς ως δήθεν υπαίτιους αυτών των πράξεων, επηρέαζαν τη κοινή γνώμη και προετοίμαζαν έτσι το έδαφος για την κατάργησή του. 


Έδω γίνεται κατανοητός και ο ρόλος της χουντικής ακροδεξιάς του ΛΆΟΣ, την ευνοική μεταχείρηση του απο τα ΜΜΕ πριν ακόμα μπεί στη βουλή. Όλοι αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν ένα κόμμα που ακόμα δεν έχει μπεί στη βουλή να της δίνεται τόσος τηλεοπτικός χρόνος στα διάφορα τηλεπαράθυρα. Βέβαια το έργο συνεχίστηκε και όταν πλέον μπήκε στη βουλή. Έβλεπε κανείς τα στελέχη της συνέχως σε ένα τηλεπαραθυρο από το πρωί εως το βράδυ, είτε σε πολιτικές είτε σε κουτσομπολίστικές εκμπομπές και πρωηνάδικα τηλεσόου. Βέβαια τώρα ξέρουμε μετά τις αποκαλύψεις τις Wikileaks για τις επαφές Καρατζαφέρη και Τζαβέλλα με την πρεσβεία, από πού αντλούσε αυτή την δύναμη ένα τόσο μικρό κόμμα 
 
 http://redflyplanet.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.