Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΗΛΕΚΤΡΟ-ΦΟΡΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!


ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ, ΑΝΑΠΗΡΟΙ! ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟ-ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΧΑΡΑΤΣΙΑ"!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ!
Κατατέθηκε στη Βουλή η (ν)τροπολογία για το ειδικότέλος των ακινήτων που ουσιαστικά εκβιάζει τόσο τηΔΕΗ όσο και στους άλλους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος, επιβάλλοντάς τους πρόστιμο αν δεν κόβουν το ρεύμα στους φορολογούμενους που δεν πληρώνουν το χαράτσι. Το πρόστιμο θα ισούται με το τέλος προσαυξημένο κατά 25%.

Παράλληλα, η εκάστοτε εταιρία παροχής οφείλει να ενημερώνει το δημόσιο για τους οφειλέτες αυτούς προκειμένου να κινηθούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης της οφειλής.
Η τροπολογία περιλαμβάνει επίσης τα κλιμάκια και τους συντελεστές υπολογισμού του τέλους ακινήτων από το οποίο προσδοκώνται ετήσια έσοδα 2,6 δισ. ευρώ.
Στο τέλος υπάγονται με τον πλέον ισοπεδωτικό και κοινωνικά ανάλγητο τρόπο, όλοι: χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι,φτωχοί, ΑΜΕΑ, μέχρι και οι μη-επιδοτούμενοι άνεργοι! Το μόνο που γίνεται είναι να υπάρχει πρόβλεψη σχετικά με τους μη επιδοτούμενους από τον ΟΑΕΔ ανέργους και με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 8.000 ευρώ για τους οποίους προβλέπεται να είναι δικαιούχοι τουμειωμένου ειδικού συντελεστή ( 0,5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο).

Αυτοί θα πρέπει υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στη ΓΓΠΣ προκειμένου να γίνει διασταύρωση με τα αρχεία της εφορίας ή άλλων δημοσίων υπηρεσιών. Στη συνέχεια θα ενημερώνεται η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί προμηθευτές προκειμένου να υπολογιστεί ο μειωμένος συντελεστής και να ενεργοποιηθεί ηδιαδικασία επιστροφής τυχόν καταβληθέντος μεγαλύτερου τέλους. Κοινώς το τέλος, θα καταβληθείστο ακέραιο από ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα να βγάλουν το μήνα και απλώς θα πάρουν πίσω τη διαφορά μετά από μήνες!!!
Για την Εκκλησία ορίζεται ότι από το ειδικό τέλος ακινήτων εξαιρούνται τα ακίνητα που ανήκουν στα θρησκευτικά νομικά πρόσωπα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να επιτελούν λατρευτικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό και κοινωφελές έργο.
Το "χαράτσι" μαμούθ στα ακίνητα ή αλλιώς ο ηλεκτρο-φόρος κάνει το ποτήρι της αδικίας, της οργήςκαι της αγανάκτησης να ξεχειλίζει.
Ακόμα πιο εξοργιστικό και απάνθρωπο γίνεται αυτό το "χαράτσι", γιατί εισπράττεται στο λογαριασμό τηςΔΕΗ!
Μεγαλύτερη κτηνωδία δεν μπορούσε να υπάρξει!
Οι πιο φτωχοί της κοινωνίας μας με χίλιες αιματηρές οικονομίες πληρώνουν τους πανάκριβους λογαριασμούς του ρεύματος, για να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαϊ να φάνε!
Τώρα, αν δεν έχουν να πληρώσουν το "χαράτσι" στα ακίνητα, θα τους κόβει κυβέρνηση - τρόικα το ρεύμα!
Για να μην μπορούν ούτε να διαβάσουν τα παιδιά των φτωχών οικογενειών!
Αυτό σημαίνει εξόντωση!
Αυτήν την ώρα χρειάζεται μαζική απάντηση στη βαρβαρότητα!
Χρειάζεται μποϋκοτάζ και ανυπακοή στη λεηλασία!
Πρώτα από όλα όλοι οι άνεργοι, οι άποροι, οι φτωχοί, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοικαλούνται μαζικά να μην πληρώσουν κανένα χαράτσι για το "κεραμίδι" τους!
Να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ και να μην υπακούσουν!
Δεν είναι δυνατόν για να μην τους κοπεί το ρεύμα, να κόψουν τα πιο στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.
 Σύσσωμη η Αριστερά, σε ένα ενιαίο μέτωπο, οφείλει να στηρίξει πολιτικά, κινηματικά και νομικά, τοφτωχό κόσμο για να μην πληρώσει και να μην έχει συνέπειες!
Άνεργοι, φτωχοί, άποροι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πρέπει να σκεφθούν τις επιπτώσεις της "ανυπακοής".
Αν η "ανυπακοή" είναι μαζική, αν προσλάβει χαρακτηριστικά κινήματος, τότε επιπτώσεις δεν θα έχουν οι φτωχοί πολίτες αλλά το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αυτής της χώρας!
Αυτήν την ώρα ένα μεγάλο κίνημα μπορεί και πρέπει να ανακόψει τον κατήφορο και να αλλάξει τη μοίρα της χώρας.
Ένα μεγάλο ενωτικό λαϊκό κίνημα με ενωτικές, λαϊκές επιτροπές παντού, σε γειτονιές, εργοστάσια και υπηρεσίες με σύνθημα :
"ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"
Ένα μεγάλο ενωτικό λαϊκό κίνημα για να ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, για την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, για μια νέα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της χώρας!http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.