Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Bank of America: Μπορεί χρέος 100 δισ. δολαρίων να την οδηγήσει σε πτώχευση;
Από το XrimaNews 

Η Bank of America καταρρέει στο αμερικανικό χρηματιστήριο καταγράφοντας απώλειες που αγγίζουν το 4%, ενώ φήμες θέλουν την τράπεζα να βρίσκεται σε τόσο δεινή οικονομική θέση, που να κινδυνεύει ακόμη και με πτώχευση. Η μετοχή της έχει χάσει περισσότερο από 47% από την αρχή του έτους, ενώ το λογισμικό μηχανικής τεχνικής ανάλυσης 3F2012 βαθμολογεί τη μεσοπρόθεσμη τάση της ως αρνητική για 6 μήνες. 

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η τράπεζα έχει μία μαύρη τρύπα της τάξης των 100 δισ. δολαρίων, από την οποία κινδυνεύει να οδηγηθεί σε μία κατάσταση τύπου Lehman. Η μηχανική τεχνική ανάλυση του 3F2012 βαθμολογεί αρνητικά τόσο τη μακροπρόθεσμη όσο και τη μεσοπρόθεσμη και τη βραχυπρόθεσμη τάση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.