Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πριν τελειώσουν τις Σαμπάνιες του νέου ηγετικού διδύμου Βενιζέλος-γΑΠ, σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας θέτει την Ελλάδα η S&P



Και ο γραφικός Καραγκιόζης Προβόπουλος, ο δήθεν μεγάλος και τρανός «τεχνοκράτης» του γΑΠ, δηλώνει -όπως έκανε οΧριστοδούλου, εκείνο το άλλο golden boy του γΑΠ και της Goldman Sachs- πως το 2012 θα μπούμε στις αγορές!
Άραγε έχει αγοράσει κι αυτός CDS;
Διαβάζουμε:
Κατά δύο βαθμίδες υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας και ο...
οίκος αξιολόγησης S&P, θέτοντάς την σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας.
Η S&P έριξε την Ελλάδα από το CCC στο CC, διατηρώντας αρνητικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Η κίνηση του διεθνούς οίκου αξιολόγησης ήταν αναμενόμενη και αποτελεί τυπική επιβεβαίωση των αποφάσεων που ελήφθησαν στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης την περασμένη εβδομάδα.
Το "χορό" των υποβαθμίσεων άνοιξε πρώτη η Moody's την περασμένη Δευτέρα, που έριξε την χώρα μας στον προθάλαμο της χρεοκοπίας.
"Ελευθεροτυπία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.