Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



25/7/2011


Ο Τοπικός πυρήνας του ΕΠΑΜ ,  Νοτίου Τομέα
(Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γλυφάδας, , Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Π. Φαλήρου, στον οποίον προσχώρησε και ο τοπικός «πυρήνας» Μοσχάτου), στην σημερινή του συγκέντρωση, αποφάσισε,
  1. Να οργανωθεί , με το παρακάτω σχήμα.
·         Ένας υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης και  επικοινωνίας  με τον κόσμο και τους άλλους πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. ,  με έναν αναπληρωματικό
·         2 άτομα για επαφή και συνεννοήσεις με τις Κεντρικές Επιτροπές. Η θητεία τους θα είναι 3μηνη και θα είναι  άμεσα ανακλητοί σε περίπτωση αδυναμίας ή ανεπάρκειας. Όλα τα μέλη του πυρήνα , θα γίνουν σταδιακά, σύνδεσμοι (εφ΄ όσον το επιθυμούν).
·         2 ταμίες  με 3μηνη θητεία , οι οποίοι θα είναι  άμεσα ανακλητοί σε περίπτωση αδυναμίας ή ανεπάρκειας. Θα εισπράττουν κάθε είδους συνδρομές και δωρεές και  θα αποδίδουν μηνιαίο «ισολογισμό» στον πυρήνα. Όλα τα μέλη του πυρήνα θα γίνουν σταδιακά ταμίες (εφ΄ όσον το επιθυμούν).
·         Οι συναντήσεις θα είναι 15θήμερες και την ευθύνη θα έχει κάθε φορά και διαφορετικό άτομο , εκ περιτροπής. Ο υπεύθυνος των συναντήσεων, θα δέχεται από τα μέλη, επεξεργασμένες (κατά το δυνατόν) προτάσεις για  θέματα προς συζήτηση, θα τα κοινοποιεί 2 τουλάχιστον ημέρες πριν την συνάντηση,  σε όλα τα μέλη του πυρήνα, θα κρατάει την διαδικασία κατά την συζήτηση , δίνοντας τον λόγο σε όσους τον ζητήσουν κατά κυκλική φορά, θα καταγράφει τις αποφάσεις και θα τις προωθεί αρμοδίως. Στην αρχή κάθε συνάντησης, θα γίνεται εκτίμηση της επίτευξης των στόχων , που είχαν τεθεί κατά την προηγούμενη συγκέντρωση.
·         Οι αποφάσεις θα παίρνονται με αυξημένη πλειοψηφία του 75%.
  1. Δράσεις:
    • Η ενημέρωση του κόσμου , στις περιοχές που καλύπτει. Η δράση   αυτή, θα είναι συνεχής και ανελλιπής. Συνέπεια και στόχος θα είναι η συστράτευση, νέων ενεργών μελών.
    • Τον Σεπτέμβριο , να προγραμματισθεί συγκέντρωση – συζήτηση, σε κάποιον από τους Δήμους που καλύπτει ο «πυρήνας».
Υπήρξαν και άλλες σκέψεις και προτάσεις για δράση, που θα αναλυθούν και θα αποφασιστούν σε επόμενη συνάντηση

Ζητάμε άμεσα, από την πολιτική επιτροπή, έντυπο υλικό, που θα διανεμηθεί   σε κάθε πόρτα .

Υπεύθυνος  Γραμματείας & επικοινωνίας : Κασιάρης Γιάννης  (Ηλιούπολη)
                                     Αναπληρωτής : Λέκκας Σπύρος     (Γλυφάδα)

Σύνδεσμοι με τις Κεντρικές επιτροπές : Kαραγιάννης Βασίλης (Ηλιούπολη)
                                                      : Νάκος  Γιάννης         (Άλιμος)
Ταμίες...........................................: Σταμπέλος Λάμπρος   (Π. Φάληρο)
                                                      : Γκίκας  Νίκος            (Ηλιούπολη)
Υπεύθυνος επόμενης συνάντησης       : Βερώνης  Παρασκευάς(Γλυφάδα)

Το e-mail επικοινωνίας του τοπικού πυρήνα είναι το εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.