Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συλλεκτικό βίντεο: "Λόγια μεγάλων ανδρών"Το βιντεάκι που φτιάξαμε αποτελείται από αποσπάσματα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Από μια άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συλλεκτικό αφού εκτός από το ότι βλέπουμε την διαχρονική συνέπεια «λόγων και έργων» του αστικού πολιτικού της χώρας, παρακολουθούμε και χαρακτηριστικές ομολογίες για το που μας έχει οδηγήσει η μνημονική πολιτική των τελευταίων χρόνων.

Και μόνο από τα όσα ακούγονται στο βίντεο μπορεί να καταλάβει κανείς είναι γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού. Αυτό που ίσως δυσκολεύεται να αντιληφθεί κάποιος είναι ότι με τόση «αξιοπιστία» που τους διακρίνει, από πού αντλούν το θράσος, αυτοί που μας κατάστρεψαν, να μας ζητούν τώρα την συναίνεση μας για «να μας σώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.