Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Πολίτες κυνηγούν ΔΕΛΤΑδες που χτύπαγαν με ρόπαλα διαδηλωτήΒΙΝΤΕΟ: Πολίτες κυνηγούν ΔΕΛΤΑδες που χτύπαγαν με ρόπαλα διαδηλωτή
Το βίντεο είναι από τα επεισόδια της Κυριακής 12/02/12. Οι «προστάτες του πολίτη», καβάλα στα παπάκια τους, περιπολούσαν στους δρόμους της Αθήνας πετώνταςχειροβομβίδες κρότου λάμψης και αναζητώντας διαδηλωτές να χτυπήσουν. Λες και είχαν βγει για κυνήγι άγριων ζώων… Ξαφνικά, θα το δείτε ξεκάθαρα, ένας διαδηλωτής τρέχει στο πεζοδρόμιο γιατί τον κυνηγάνε. Τον καταφέρνουν, τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν οι αληταράδες να τον δέρνουν! ΠΡΟΣΟΧΗ: Έδερναν τρεις μπάτσοι έναν πεσμένο διαδηλωτή στο έδαφος.
Ο άνθρωπος ουρλιάζει από τον πόνο. Σπαρακτικές οι κραυγές του ακούγονται σε όλο το δρόμο. Άλλοι διαδηλωτές τον ακούνε και τρέχουν να τον συνδράμουν! Όπως θα δείτε είναι απλοί πολίτες, ούτε κουκουλοφόροι, ούτε τίποτα περίεργοι. Οι τρεις μάγκες της Αστυνομίας, που έδερναν έναν πεσμένο στην άσφαλτο και ανήμπορο άνθρωπο, μόλις είδαν τους εξαγριωμένους πολίτες να πλησιάζουν, το έβαλαν στα πόδια. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πόσο ισχυρή είναι η αλληλεγγύη του λαού απέναντι στους ταγματασφαλίτες πραιτοριανούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.