Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παπανδρέου δήλωσε περιφρόνηση στη λαϊκή κυριαρχία

Το πολίτευμα τελεί πλέον και επίσημα, με δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, σε Εκτροπή! Δήλωσε ότι δεν είναι "πρόβλημά του η λαϊκή κυριαρχία". Σύμφωνα με αυτή τη δήλωση ομολογεί "πραξικόπημα" και ενεργοποιείται το άρθρο 120 του Συντάγματος... Δείτε το θέμα και το βίντεο, είναι πολύ σοβαρό για να το προσπεράσουμε έτσι...
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παπανδρέου δήλωσε περιφρόνηση στη λαϊκή κυριαρχία
Η δήλωση που ακολουθεί (και σε βίντεο) έγινε από τον Πρωθυπουργό στη Γερμανία, στο Συνέδριο των Γερμανών Βιομηχάνων.
Εκεί, καταχειροκροτούμενος από τη Γερμανική Οικονομική Ολιγαρχία, δήλωσε:
«και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».
Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα:

Και εμείς απορούμε: Τι είδους δημοκρατία έχουμε που ο Πρόεδρος της -δημοκρατικά εκλεγμένης- κυβέρνησης δηλώνει ευθαρσώς και δημοσίως ότι «δεν είναι πρόβλημά του» η δημοκρατική νομιμοποίηση, η στήριξη από το λαό, η λαϊκή κυριαρχία δηλαδή, αλλά να γίνει ο… σωτήρας της χώρας;
Τι δεν καταλαβαίνει μέσα στο πολυπολιτισμικό μυαλό του; Ότι δεν είναι πρίγκιπας ή μονάρχης, να παριστάνει τον σωτήρα αδιαφορώντας για τη γνώμη του λαού, αλλά πρωθυπουργός της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της οποίας το Σύνταγμα ορίζει ξεκάθαρα ότι ο λαός είναι κυρίαρχος;
Τι δεν γνωρίζει; Ότι η δήλωσή του αυτή αποτελεί Εκτροπή που ενεργοποιεί αυτομάτως το ακροτελεύτειο άρθρο 120 του Συντάγματος που ρητά αναφέρει στις παραγράφους 3 και 4:
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Έχει καταλάβει ότι σύμφωνα με την παράγραφο 3 έχει ομολογήσει έγκλημα;
Έχει συνειδητοποιήσει ότι η ομολογία του σε συνδυασμό με τη βία κατά Ελλήνων Πολιτών που εξαπολύει η κυβέρνησή του ενεργοποιούν την παράγραφο 4 για αντίσταση με κάθε μέσο;
Είναι άσχετος, είναι αλαζών, είναι επικίνδυνος; Τι είναι απ’ όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.