Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΔOΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!Αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα χρήσιμο μάθημα για κάθε πολίτη  η διαπίστωση της παράνοιας που προκαλεί στον κάθε άνθρωπο η αλαζονεία της εξουσίας!!!
Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα χάνει κανείς κάθε επαφή με τα αιτήματα του λαού αλλά και κάθε αίσθηση των συνεπειών των πράξεών του όταν «καβαλάει» το τρελό ά-λογο της εξουσίας!!!
Ενώ η συμμετοχή του κόσμου στην συνέλευση της πλατείας είχε αρχίσει να ατονεί λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης και εν μέσω τουριστικής σαιζόν, αυτός ο επικίνδυνος για την κοινωνική ασφάλεια άνθρωπος επιλέγει να ξανανοίξει «το κουτί της Πανδώρας» ανοίγοντας  τον δρόμο για να ξανά-επιδοθούν σε ανεξέλεγκτους ξυλοδαρμούς αθηναίων αλλά και τουριστών οι δυνάμεις καταστολής!!!!
Κύριε Καμίνη, αναρωτιόμαστε αν θεωρείτε ότι η συσκότιση της κεντρικότερης πλατείας της χώρας συμβάλει στο τουριστικό μάρκετινγκ αφενός αλλά και στην ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών της Αθήνας!!!
«Εσένα τελικά πρέπει να σου αρέσει» είπε η αρκούδα στον κυνηγό στο σχετικό ανέκδοτο!
Αναρωτιόμαστε έχει λόγους η ηγεσία του Δήμου της Αθήνας να σπέρνει την τρομοκρατία και τον πανικό; Υπολόγισε άραγε κάποια κρατική υπηρεσία, το μέγεθος των απολεσθέντων κερδών του συνόλου του εμπορικού κόσμου της Αθήνας  που προκαλείται από τις ανεύθυνες δηλώσεις του Δημάρχου;
Καθιστούμε υπεύθυνο για τις όποιες  καταστροφές προκαλέσει, στο κέντρο της Αθήνας, η ενδεχόμενη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής, τον κύριο Καμίνη ο οποίος θα φέρει ακέραια την ευθύνη και την ηθική αυτουργία!
Καλούμε το Ε.Β.Ε.Α ,το Ξενοδοχειακό  Επιμελητήριο Αθηνών ,τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας και όλους τους δημόσιους φορείς της πόλης της Αθήνας, αλλά και πανελλαδικά μιας και οι συνέπειες του ξυλοδαρμού σε κεντρικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος πλήττει όλη την χώρα ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Δημάρχου Αθηναίων κυρίου Καμίνη, γιατί αποδεδειγμένα πλέον αποτελεί ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που πλήττει την ζωή, την ασφάλεια και τα οικονομικά συμφέροντα των πολιτών!
ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤEIΛΕΤΕ
ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΟΧΙ!
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤOΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!
ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ (κυβερνήσεις ,κόμματα ,τράπεζες ,Τρόικα ,μνημόνια κ.λπ.)
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ – ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΛΑΩΝ
Plateiamolaon.wordpress.com     smolaoi@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.