Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Έτσι έχει στηθεί το παιχνίδι των κερδοσκόπων

Ο Μάνος Κακλαμάνος με τη βοήθεια του οικονομικού αναλυτή Δημήτρη Καζάκη ρίχνουν φως στην αθέατη πλευρά της σκληρής διεθνούς κερδοσκοπίας ...
• Πώς ακριβώς έχει στηθεί το παιχνίδι των κερδοσκόπων εις βάρος της Ελλάδας και τι σχεδιάζουν για το μέλλον των λαών της Ευρώπης. 
• Τι προβλέπει το σχέδιο της οικονομικής διακυβέρνησης (σύμφωνο του ευρώ) που ετοιμάζουν οι δυνατοί της Ευρώπης για εμάς. 
• Τι είναι τα cds, τα γυμνά cds, τα swap και το σοτάρισμα των ομολόγων – τα πανέξυπνα εργαλεία των κερδοσκόπων.
• Ποιό είναι το πραγματικό ύψος του ελληνικού χρέους;
• Από πότε οι πολιτικοί μας είχαν αποδεδειγμένα διαπιστώσει ότι οδηγούμαστε στην πτώχευση… και ποιος ήταν ο κορυφαίος Έλληνας πολιτικός που επέλεξε το δρόμο της καταστροφής. 
• Ποιοι πραγματικά κερδίζουν από τον περιβόητο «Μηχανισμό στήριξης».

Κερδοσκόποι η Ελλάδα είναι μονο η αρχή  Ακούστε ΕΔΩ το πρώτο μέρος
Έτσι έχει στηθεί το παιχνίδι των κερδοσκόπων  Ακουστε ΕΔΩ το δευτερο μέρος 
Ακουστε ΕΔΩ το τριτο μερος

Ακουστε ΕΔΩ το τεταρτο μερος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.