Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Η εικόνα με την ελληνική σημαία και τα λόγια του ΚολοκοτρώνηΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Η εικόνα με την ελληνική σημαία και τα λόγια του Κολοκοτρώνη
Μια εικόνα με την ελληνική σημαία και «χαραγμένα» τα λόγια του Κολοκοτρώνη έχει κοινοποιηθεί στο Facebook από αρκετούς συμπατριώτες μας τις τελευταίες ώρες.
Η εικόνα με την προτροπή: «Εἶσ’ Ἕλληνας?? Τί Προσκυνᾶς?? Σηκώσου Απάνω!!! Ἐμεῖς Καὶ Στοὺς Θεοὺς Ορθοὶ Μιλοῦμε…», που παρακινεί και πάλι τους Έλληνες και όπως αναφέρει το mediagate.gr, να ορθώσουν το ανάστημά τους τις δύσκολες και κρίσιμες αυτές ώρες για την χώρα, έχει κερδίσει τους Έλληνες χρήστες του Facebook, οι οποίοι κάνουν εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις…

Facebook:Η εικόνα με την ελληνική σημαία και τα λόγια του Κολοκοτρώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.