Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Νοσοκομείο Ρεθύμνου..."kolopaido"
  
Διαβάζοντας την καταγγελία των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου,
http://www.ygeianet.gr/box/cal/24365.pdf
έρχονται στο νου μας οι καταγγελίες που έκαναν ένα χρόνο πριν οι γιατροί του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».
Το «κόλπο» από την πλευρά του Υπουργείου φαίνεται είναι το ίδιο, δοκιμασμένο και σατανικά σχεδιασμένο.
Όσα νοσοκομεία έχει στοχοποιήσει για να τα κλείσει τα αφήνει να «σαπίσουν» και μετά βγαίνει σαν πολιτεία και λέει: «ορίστε τα στατιστικά στοιχεία, αποδεικνύουν ότι είσαστε αντιπαραγωγικοί, δεν δουλεύετε, άρα πρέπει να κλείσετε».
Παράλληλα προετοιμάζει το έδαφος μέσω του τύπου με πληρωμένα παπαγαλάκια «ότι το...
 νοσοκομείο δεν πάει καλά, έχει φοβερά έξοδα, είναι αντιπαραγωγικό, έχει χαμηλή πληρότητα, σε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα υπάρχει άλλο παραγωγικότερο κ.λ.π.
Δυστυχώς έχουμε πέσει στα χέρια υποκόσμου που δεν διστάζει να υποθηκεύσει την υγεία του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.