Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΞΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ!




 Αυτή η ανοιχτή επιστολή περιλαμβάνει ιδέες και πολύτιμες πληροφορίες για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.
 Να μειώσουμε το άγχος, να γλυτώσουμε έξοδα και να κάνουμε όλους όσους ονειρεύονται την κατάρρευσή μας να τρίβουν τα μάτια τους βλέποντας τους Έλληνες να αναστένονται, να γίνονται μαχητικοί, αισιόδοξοι και να σκορπούν τον τρόμο στα εξουσιαστικά λαμόγια  που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
   Αυτά που γράφω παρακάτω σε κάποιους θα φανούν αστεία. Τους προκαλώ να κάνουν μια δοκιμή για δυο εβδομάδες.Μετά θα γελάω εγώ.
      Το πώς μας έφεραν στην ψεύτικη αυτή χρεωκοπία είναι πλέον γνωστό και δε θα αναλυθεί εδώ. Το ανθρωποφάγο εξουσιαστικό τέρας πάντως αυτοτροφοδοτείται κυρίως από τον βασικό παρακάτω κύκλο:
ΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ – ΚΡΕΑΣ – ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ -  ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ - ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ – ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ - FAST FOOD. OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ – ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ – ΦΑΡΜΑΚΑ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ -ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΖΕΨΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" - ΚΕΝΤΡΑ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ, ΑΥΤΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ. – ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ –ΔΙΑΒΗΤΗΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
-       Μήπως όλοι ρίχνουμε νερό στο μύλο της δυστυχίας, της κατάθλιψης και του αδιεξόδου;
-       Μήπως όλα μας τα χρήματα τα δίνουμε με τη θέλησή μας για να χαίρονται αυτοί που δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε;
Πώς καταντήσαμε έτσι και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ο κύκλος έχει και άλλα πιο ύπουλα εργαλεία. Καλά το υποψιαστήκατε.
                                                      Η  Π Α Ι Δ Ε Ι Α ! ! !
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΣΧΟΛΕΙΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΚΟΜΜΑΤΑ! Στην κερδοφόρο υπηρεσία της αποχαύνωσης. Εμείς δεν τους πληρώνουμε κι αυτούς; Τους τα σκάμε χοντρά ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Και στο τέλος ρε φίλε που πάνε τα λεφτά μας; Ποιος τα μαζεύει; Πάλι το βρήκατε: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Είδατε τι ωραία που κλείνει ο κύκλος; Σ’ αυτούς δε χρωστάμε όλοι ή κάνω λάθος;

 Ωραία όλα αυτά που είπαμε αλλά εγώ υποσχέθηκα λύσεις. Πάμε λοιπόν:
                                 ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
 Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια το μόνο πράγμα που θα άγχωνε τον άνθρωπο θα ήταν ένα λιοντάρι που τρέχει πίσω του. Σήμερα είναι ο ταχυδρόμος που φέρνει το "μπουγιουρντί", ο χαρτογιακάς στη δουλειά που τα θέλει όλα χθες κ.ο.κ. Η βιοχημική αντίδραση του σώματος στην περίπτωση του λιονταριού που μας κυνηγάει ή του φορτηγού που έρχεται κατά πάνω μας, είναι η ίδια με τη θέα του λογαριασμού της τράπεζας ή του δικαστικού επιμελητή. Φόβος έως πανικός, ακαριαία διακοπή της χώνεψης (εξ ου και το σφίξιμο στο στομάχι) και άμεση παραγωγή όλων εκείνων των ορμονών  που βοηθούν στην αντιμετώπιση της ‘κρίσης’. Αυτή τη δουλειά αναλαμβάνουν κυρίως τα επινεφρίδια, δύο "μπιζελάκια" που βρίσκονται πάνω στα νεφρά.
 Οι καθημερινές επιθέσεις εξαντλούν τα επινεφρίδια. Ο εύκολος τρόπος να τα τσιτώνουμε καθημερινά είναι οι καφέδες και το αλκοόλ. Κάποια λοιπόν στιγμή έρχεται η κατάρρευση. Εδώ μπαίνει η διατροφή και ο τρόπος ζωής. Τα εργαλεία με τα οποία είναι φτιαγμένος να λειτουργεί ο οργανισμός είναι ΜΟΝΟ η τροφή το νερό και ο αέρας. Για να παράγει τα αγχολυτικά του χρησιμοποιεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νερό, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και την ενέργεια του ήλιου που φυλακίζουν οι φυτικές ωμές, φρέσκιες τροφές.
 Δεν διαφωνώ καθόλου με το συναγωνιστή φωτισμένο γιατρό του Ε.ΠΑ.Μ., κ. Γιαννουλόπουλο, ότι η Τρόϊκα και οι προδότες φταίνε για την αύξηση των παθογόνων συμπτωμάτων και της κατάθλιψης σήμερα. Όμως αυτοί είναι το λιοντάρι. Εμείς γιατί τρέχουμε με σαγιονάρες; Το Ε.ΠΑ.Μ είναι ο πολιτικοκοινωνικός μηχανισμός που θα σκοτώσει το τέρας. Η νοοτροπία, η διατροφή και ο τρόπος ζωής είναι ο μηχανισμός που θα σκοτώσει το εσωτερικό αγχογόνο και απελπισιογόνο τέρας. Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ! Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.
                                                         
                                                          ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
 Η πείρα μού έχει διδάξει ότι όποιος κολλάει στο τι απαγορεύεται να φάει το έχει χάσει το παιχνίδι. Εδώ θα βρείτε τι πρέπει υποχρεωτικά να τρώτε. Αφού σιγουρέψετε ότι είστε χορτάτοι, μπορείτε – αν σας έρθει – να ικανοποιήσετε και τα βίτσια. Δεν σταματάμε να γλεντάμε. Σταματάμε να τους κάνουμε τη χάρη να αυτοκτονήσουμε.
 Την πραγματική τροφή η φύση τη δίνει απλόχερα και πολύ φθηνά. Πίνετε υποχρεωτικά 3 με 5 χυμούς με καρότο, μήλο, αχλάδι, λάχανο, μαρούλι και ό,τι άλλο ωμό σας αρέσει. Φάτε δυο σαλάτες της αρεσκείας σας με τα γεύματα με όσο λάδι, λεμόνι και ξύδι θέλετε. Πάρτε ξηρούς καρπούς άψητους, πασατέμπο  και ηλιόσπορο ανάλατους. Τρώτε ανάμεσα στα γεύματα. Δυο κύρια γεύματα την ημέρα (μαύρο ρύζι, πατάτες, φασολάκια,  μπάμιες, αρακά, σόγια φασολάδα, φακές, φάβα , μπρόκολο, κουνουπίδι κ.ο.κ. ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ (είπαμε, κάνουμε οικονομία). Τρώτε ποσότητες που θα σας χορταίνουν.
 Αν τρώτε όλα αυτά, σε μερικές μέρες δεν θα πηγαίνει το μυαλό σας  στα υπόλοιπα. Το θαύμα αρχίζει να πραγματοποιείται. Σε 3 μήνες θα είστε άλλοι άνθρωποι - κυριολεκτικά!  Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό γιατί πάνω της θεμελιώνονται η δικαιοσύνη και η ελευθερία. Όταν το σώμα και το μυαλό καθαρίσει, τότε σκέπτεσθε και αντιδράτε. Το οικονομικό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται. Το μηνιαίο κόστος για τη διατροφή δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ το άτομο. Η θανατηφόρα ζωοτροφή που λέγεται σιτάρι πόσο κοστίζει την ημέρα; 1,5 ευρώ μόνο για "ψωμί". Το ακατάλληλο για μετά τα δύο έτη ζωής του μωρού αγελαδινό και όποιο άλλο γάλα πόσο κάνει; 1,5 με 2.5 ευρώ; Τα παντελώς άχρηστα υπόλοιπα γαλακτοκομικά; 1 με 2 ευρώ; Τα δηλητηριασμένα πτώματα ψημένα στις διοξίνες του κάρβουνου που αποκαλούμε κρέας πόσο κάνει; 3 ευρώ; Η απαραίτητη coca cola για να χωνέψουμε τα αχώνευτα; Οι καφέδες που χωρίς αυτούς δεν ανοίγει το μάτι, δεν δουλεύει το μυαλό, δεν κουνιούνται τα πόδια; Τα γλυκά, οι σοκολάτες, τα σουβλάκια, οι πίτσες, οι τυρόπιτες; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ! Και μην ξεχνάτε ότι αυτά οδηγούν στους γιατρούς, τα φάρμακα κλπ., όπως λέγαμε πριν.
 Τώρα λοιπόν έχουμε έναν άνθρωπο που κοιμάται καλά, ξυπνάει ορεξάτος, που τρώει φρέσκιες, ζωντανές γεύσεις, που κάνει έρωτα, που δε βαριέται να παίξει με το παιδί του, που μιλάει στους συνανθρώπους του, στους φίλους του για το πώς θα αναστηθούν κι αυτοί και βάζει στη θέση του όποιον πονηρό πάει να τον κοροϊδέψει γιατί τώρα είναι υγιής και έχει Γ Ν Ω Σ Η.
 Όσο για τα μεγαλολαμόγια που έχουν τη δύναμη, όταν αυτός ο άνθρωπος γίνει 2, 3 , 4, 50, 500.000 άνθρωποι σε ελάχιστα χρόνια, τότε οι νέοι ΜΑΡΑΘΩΝΕΣ, οι Θερμοπύλες, οι Σαλαμίνες, θα είναι παιχνιδάκι για αυτόν το νέο εύρωστο και ρωμαλέο λαό. Θα δείτε τότε τα κοράκια αυτά με την ουρά στα σκέλια να σας παρακαλάνε να γλυτώσουν το ΓΟΥΔΗ. Έτσι αλλάζει ο κόσμος. Έτσι θα τους σμπαραλιάσουμε τον κύκλο του αυτοτροφοδοτούμενου τέρατος που λέγαμε στην εισαγωγή. ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ. Ούτε διαδηλώσεις, ούτε αίματα, ούτε κόμματα, ούτε παπάδες, ούτε εργατοπατέρες. Μόνο εσείς. ΕΙΜΑΣΤΕ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ‘ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.
                                                              
                                                    Ευχαριστώ,
                                                  Τάσος Ε.ΠΑ.Μ



Υ.Γ. Επειδή πολλά από αυτά που γράφω θα αμφισβητηθούν επιστημονικά από το οργανωμένο έγκλημα και επειδή δεν μπορώ σε μια επιστολή να τεκμηριώσω τα πάντα ρωτήστε χορτοφάγους και ωμοφάγους να σας πουν την εμπειρία τους. Ψάξτε στο ίντερνετ, δείτε ολιστικούς θεραπευτές, ψάξτε όσο και όπου θέλετε. Πιστέψτε αυτό που ζείτε και όχι ό,τι λέω εγώ. Η ΜΟΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΕΤΗ Η ΓΝΩΣΗ (ΣΩΚΡΑΤΗΣ)
Υ.Γ. 2  Μη φοβηθείτε ότι κάνοντας αυτά θα κλείσουν ο φούρναρης, ο χασάπης, ο ψιλικατζής και όλοι οι άνθρωποι που παλεύουν να ζήσουν. Η φύση δεν επιτρέπει ανατροπές σε μια νύχτα. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν σταδιακά και αναίμακτα
Υ.Γ. 3 Το τσιγάρο δεν κάνει καλό, όμως εδώ δεν αναφέρεται σκοπίμως, διότι έχει φορτωθεί όλες τις αμαρτίες του κόσμου, διώκεται και απαγορεύεται για να καλυφθούν τα υπόλοιπα τερατώδη διατροφικά και όχι μόνο σκάνδαλα. Όσο για αλκοολισμό και ναρκωτικά: Θεραπεύονται πανεύκολα, όχι πάντως με μεθαδόνη και ανούσια ψυχολογικά κηρύγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.