Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ???


Σεισαχθεια

Σύμφωνα με χθεσινοβραδυνό άρθρο του πρακτορείου Reuters» η ελληνική κυβέρνηση ήρθε σε κατ’αρχην συμφωνία ,ως αναφορά την παροχή της 5ης δόσης της οικονομικής βοήθειας (πιθανόν τον Ιούλιο) καθώς και τους όρους για το νέο τριετές πακέτο στήριξης, με την τροικα.»
Το  Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΑΠΕ-ΜΠΕ)  μεταδίδει ότι «Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν οι δημοσιονομικοί στόχοι, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις. Ειδικότερα για τις αποκρατικοποιήσεις, υπογράμμισε ότι επήλθε “συνολική συμφωνία” και για το ταμείο που θα διαχειρίζεται την πορεία εφαρμογής τους. Ο πρόεδρος του Eurogroup επέμεινε στην ανάγκη οι αποκρατικοποιήσεις να προχωρήσουν “τάχιστα, με διαφάνεια και με αξιόπιστο τρόπο”.

  
Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο απεσταλμένος του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα δήλωσε ότι « Επιτεύχθηκε συμφωνία σε μια δέσμη οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών για την εκπλήρωση των στόχων του οικονομικού προγράμματος. Μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για σημαντική μείωση της απασχόλησης στο Δημόσιο, εξορθολογισμό επιδομάτων και μείωση φοροαπαλλαγών»

1 σχόλιο:

  1. Ιδού τι παθαίνουμε όταν αναδεικνύωμε αλήτες στην πολιτική και διαχείρηση της δημοσίας περιουσίας.

    Πρέπει να εφαρμόσουμε την άμεση Δημοκρατία, και να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους των πολιτικών εγκλημάτων επειγόντως, άρωντας την ασυλία που οι ίδιοι ανεκάλυψαν κι εφαρμόζουν. Όσοι μάλιστα ξεφύγουν και κρυπτούν στο Ισραήλ - διότι μόνον εκεί αισθάνονται ασφαλείς - αυτοί και τα παιδιά τους να συλληφθούν με ειδικές ομάδες ή τουλάχιστον αμέσως με την κατάρευσή του, και εκτώς από τα άλλα εγκλήματα να δικαστούν και ως φυγόδικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.